Algemeen

Dani Theunissen tekent profcontract bij N.E.C.

Dani Theunissen tekent profcontract bij N.E.C.
Afgelopen vrijdagavond heeft Dani Theunissen zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract. Dit contract verbindt de 18-jarige buitenspeler tot en met de zomer van 2020 aan N.E.C..

Theunissen werd geboren in Arnhem en speelde daar in de jeugd bij ESA Rijkerswoerd. Op 13-jarige leeftijd werd hij in 2013 opgenomen in de jeugdopleiding van N.E.C./FC Oss. Hier ontwikkelde Theunissen zich jaar na jaar, wat hem op 1 september jongstleden zijn debuut in het eerste elftal van N.E.C. opleverde. De vleugelaanvaller werd in het met 2 - 1 gewonnen thuisduel met FC Eindhoven vlak voor tijd binnen de lijnen gebracht door trainer Adrie Bogers.

Technisch directeur Remco Oversier over Theunissen: “Dani is een explosieve vleugelspeler met een fijne dribbel, die met enkele typerende kenmerken prima aansluit bij de manier van spelen die N.E.C. voor ogen heeft. Hij is erg opportunistisch aan de bal en heeft een explosieve diepgang in zijn spel. Dani krijgt nu de kans om zich bij ons verder te ontwikkelen en te strijden voor een plek in de toekomstige eerste selectie. Wij zullen hem hierin intensief begeleiden en er samen alles aan doen het volgende jeugdproduct af te leveren in het betaalde voetbal.”
KNVB Beker Zondag 21 april 2024 Feijenoord Stadion 'De Kuip'
Feyenoord
18:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36