Loop jij met de Oranje Leeuwinnen mee het veld op?

Algemeen,

Oranjevrouwen

Op dinsdag 28 november aanstaande spelen de Oranje Leeuwinnen in onze eigen Goffert de interland tegen het nationale elftal van Ierland. De Europees kampioen speelt die avond vanaf 20.00 uur het derde duel in de kwalificatiereeks voor het Wereldkampioenschap 2019 in Frankrijk. Ben jij een meisje in de leeftijd tot en met 12 jaar en wil jij kans maken om met één van de speelsters mee het veld op te lopen voorafgaand aan de wedstrijd? Dat kan!

Vanuit N.E.C. mogen we namelijk vier plekken invullen. Het enige wat je hoeft te doen, is antwoord te geven op de vraag wie er namens Nederland NIET scoorde in de gewonnen EK-finale tegen Denemarken afgelopen zomer. Dit kan via het formulier hieronder. Meespelen kan tot en met woensdag 15 november.Uit alle goede inzendingen worden 4 winnaars gekozen, deze worden uiterlijk vrijdag 17 november per e-mail benaderd. Succes!

Loop jij met de Oranje Leeuwinnen het veld op?

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven