Uitslagen jeugdteams Voetbal Academie N.E.C./FC Oss

Voetbal Academie,

Voetbal Academie N.E.C./FC Oss

Waar het eerste elftal van N.E.C. afgelopen donderdag al het goede voorbeeld had gegeven door een 2-0 overwinning te boeken, was het dit weekend de beurt aan de jeugdelftallen van N.E.C./FC Oss. Het meest spraakmakende affiche werd afgewerkt op Papendal, waar N.E.C./FC Oss O19 op bezoek ging bij rivaal Vitesse O19. N.E.C./FC Oss O17 en O15 hadden beiden geen competitie- of bekerverplichtingen, terwijl N.E.C./FC Oss O13 hun leeftijdsgenoten van Excelsior ontving op De Eendracht.

N.E.C./FC Oss O19

N.E.C./FC Oss O19 streed afgelopen zaterdag in Arnhem tegen Vitesse O19. De ploeg van Rogier Meijer was na een matige openingsfase de bovenliggende partij, maar tot een doelpunt leidde het gedurende de negentig minuten speeltijd niet. Waar Kylian Gilani, Souffian Elkarouani en Dani Theunissen al dicht bij de openingstreffer waren geweest, was de grootste kans voor Ole Romeny. Hij wist doelman Schuurman in een een-tegen-een situatie echter niet te passeren en even later lag de bal er aan de andere kant wel in: 1-0 voor Vitesse O19. Doelpuntenmaker Musaba reageerde alert door uit een rebound af te ronden en zette zijn ploeg zo op voorsprong. Ondanks de alles of niets tactiek die N.E.C./FC Oss O19 in de laatste fase van de wedstrijd hanteerde bleef de 0 voor de Nijmegenaren op het scorebord staan. Dani Theunissen ontving vlak voor tijd nog een rode kaart nadat hij te wild was ingekomen en mist daardoor de ontmoeting met PSV O19, die volgende week op het programma staat. Door de nederlaag staat N.E.C./FC Oss O19 momenteel op de zevende plaats.

N.E.C./FC Oss O13

Nadat N.E.C./FC Oss O13 vorige week in Doetinchem met 2-1 verloor van de leeftijdsgenoten van de Graafschap, wilde het zich vandaag in eigen huis revancheren tegen Excelsior O13. De ploeg van Bas trainer van Baar slaagde hier glansrijk in door een 5-1 overwinning te boeken. Hierdoor staat N.E.C./FC Oss O13 momenteel op de achtste plaats en is de ploeg een van de meest scorende teams in de competitie, al hebben ze één duel meer hebben afgewerkt dan de meeste ploegen. Slechts Feyenoord O13 en Sparta O13, de nummers een en twee van de ranglijst, wisten vaker het net te vinden. Door de overwinning behoudt N.E.C./FC Oss O13 de aansluiting met de subtop.

Overige uitslagen jeugdteams Voetbal Academie N.E.C./FC Oss

Thuisploeg  Uitploeg  Uitslag 
Go Ahead Eagles O19-1 N.E.C./FC Oss O19-2 1-0
N.E.C./FC Oss O17-2 Olde veste ’54 O17-1 4-0
Ajax O11-1 N.E.C./FC Oss O11-1 28-2
N.E.C./FC Oss O10-1 Excelsior O10-1 12-6

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven