Joris Delle en Suently Alberto per direct uit eerste selectie

Algemeen,

Fortuna – N.E.C. seizoen 2017-2018

Joris Delle maakt per direct geen deel meer uit van de eerste selectie van N.E.C. De doelman kreeg van Pepijn Lijnders te horen dat niet hij, maar Marco van Duin, in de play-offs onder de lat zou staan. Delle gaf hierop te kennen dat hij zich niet meer volledig op kon laden en heeft dan ook het trainingskamp verlaten.

Ook Suently Alberto zal per direct geen deel meer uitmaken van de eerste selectie, omdat hij momenteel fysiek niet voldoet aan de gestelde normen.

“Het is jammer dat het zo loopt met Joris en Suently, maar wij moeten de play-offs in met spelers die tot op het bot gemotiveerd zijn om deze tot een goed einde te brengen. Daar hebben we 100% focus voor nodig bij het hele team. Joris en Suently zullen dan ook de rest van dit seizoen geen deel meer uitmaken van de eerste selectie”, aldus technisch directeur Remco Oversier.

Mohamed Rayhi en Jari Schuurman kampen met lopende blessures. Ook zij zijn niet meegereisd met de eerste selectie naar Mierlo en revalideren in Nijmegen. De kwetsuren van Braken en Langil, die wel mee zijn op trainingskamp, herstellen voorspoedig. De verwachting is dat zij speelklaar zullen zijn voor het dubbelluik met FC Emmen.

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven