Algemeen

Afsluitende training N.E.C. – Vitesse openbaar

Afsluitende training N.E.C. – Vitesse openbaar

Aanstaande zaterdag is de afsluitende training voor het duel N.E.C. – Vitesse openbaar voor supporters van de Nijmeegse ploeg. De training, in aanloop naar de Gelderse Derby, start om 10.30 uur op veld 2 bij De Eendracht. Vanaf 10.00 uur is de poort geopend voor supporters die de training willen bezoeken.

Voor het bezoeken van de training is geen QR-code in de CoronaCheck app vereist. N.E.C. raadt haar supporters aan om zoveel als mogelijk met het openbaar vervoer en/of de fiets naar de training te komen. Indien supporters met de auto komen kunnen zij parkeren op parkeerplaats P1*, de kleine parkeerplaats voor het Goffertstadion. Bezoekers van de training kunnen bij het trainingsveld gebruikmaken van een horecastand. Hier kan een versnapering worden aangeschaft. Er wordt geen alcohol geschonken en het is niet toegestaan om eigen drankwaren mee te nemen. De kantine van De Eendracht is enkel toegankelijk voor ouders en begeleiders van de jeugdwedstrijden. We vragen bezoekers om dit te respecteren.

We vragen alle supporters om de instructies van de stewards en ander veiligheidspersoneel op te volgen, zowel vooraf als tijdens en na afloop van de training. Het is niet toegestaan om vuurwerk mee te nemen naar de afsluitende training. Hier zal ook op worden gehandhaafd. Een mogelijke consequentie voor het afsteken van vuurwerk (of andere misdragingen) is een "derby-verbod", waardoor jouw (seizoen)kaart voor de wedstrijd wordt geblokkeerd. Voorkom dit, zodat we zondag op jouw steun kunnen rekenen!

Omdat we nog altijd rekening moeten houden met de maatregelen omtrent corona, zitten de spelers en staf nog altijd in een bubbel. We vragen supporters dan ook om voldoende afstand te houden, om eventuele coronabesmettingen te voorkomen. Om die reden zal de lange zijde (aan de kant van de dug-outs) niet toegankelijk zijn voor publiek. Het betreden van het veld is uiteraard verboden.

De training twee dagen voor de wedstrijd (vrijdag) is zoals gewoonlijk besloten om tactische redenen. N.E.C. vraagt haar supporters om hier rekening mee te houden.

We hopen op jouw aanwezigheid aanstaande zaterdag! Dankzij jouw positieve steun maken wij ons op voor een geslaagde Gelderse Derby!

Eredivisie Zondag 24 oktober 2021 De Grolsch Veste
FC Twente
12:15
N.E.C.

Stand Eredivisie
6 Vitesse 16
7 FC Twente 15
8 Heerenveen 13
9 AZ 12
10 SC Cambuur 12
11 NEC 11
12 Heracles 10
13 Go Ahead 10
14 Fortuna Sit. 8
15 RKC Waalwijk 7