Algemeen

Balkenshirt terug in het Goffertstadion

Balkenshirt terug in het Goffertstadion
Afgelopen periode hebben seizoenkaarthouders van N.E.C. kunnen stemmen op hun favoriete thuisshirt voor aankomend seizoen. Keuze twee, dat beter bekend staat als het balkenshirt, heeft de meeste stemmen gekregen.

In totaal hebben bijna tweeduizend seizoenkaarthouders hun stem uitgebracht, waarbij de verdeling als volgt is: 46,49% van de stemmen voor optie één en 53,51% van de stemmen voor optie twee, het balkenshirt.

Aankomend seizoen 2016-2017 zal N.E.C. zijn thuiswedstrijden spelen in het balkenshirt en daarmee keert dit historische wedstrijdshirt na jaren van afwezigheid terug in het Goffertstadion. Het andere shirt dat gekozen kon worden tijdens het stemproces zal aankomend seizoen het wedstrijdshirt worden bij uitwedstrijden. Daarnaast komt er nog een derde wedstrijdshirt waarin N.E.C. speelt indien er, in verband met de kledingvoorschriften van de KNVB, niet gespeeld kan worden in het andere uitshirt.

Notaris Dirkzwager

Onder begeleiding van notaris Dirkzwager zijn alle stemmen gecontroleerd en is er aan de hand van een aantal steekproeven een controle gedaan bij seizoenkaarthouders die hun stem hebben uitgebracht.

Lees hier het proces verbaal

Lees ook de notulen van de RvS.

Presentatie shirts in De Schup

https://www.youtube.com/watch?v=EQBaymYmFrQ

Stand Eredivisie
6 Vitesse 51
7 Utrecht 47
8 H'veen 41
9 SC Cambuur 39
10 RKC Waalwijk 38
11 NEC 38
12 FC Groningen 36
13 Go Ahead 36
14 Sparta R'dam 35
15 Fortuna Sit. 35