Algemeen

Bart van Ingen benoemd tot algemeen directeur N.E.C.

Bart van Ingen benoemd tot algemeen directeur N.E.C.
Per heden is Bart van Ingen officieel algemeen directeur van N.E.C. Daarnaast heeft de Raad van Commissarissen besloten om zijn contract voor bepaalde tijd om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.

Als algemeen directeur is Van Ingen de enige statutair bestuurder van N.E.C. Onder zijn eindverantwoordelijkheid vallen commerciƫle zaken, algemene zaken en voetbalzaken. Het technisch hart van N.E.C. blijft wel de beslissingen op voetbalgebied gezamenlijk nemen.

Voorzitter van de Raad van Commissarissen Ton van Gaalen: "Bart heeft vanaf zijn indiensttreding in april 2012, en zeker in de moeilijke en zware periode na de degradatie, laten zien niet weg te lopen voor uitdagingen en in staat is om het juiste evenwicht te brengen tussen de voetbalorganisatie, de toezichthouders en de stakeholders van N.E.C. Het vasthouden aan de intern opgestelde visie en het uitvoeren hiervan volgens een vast omlijnd plan geeft N.E.C. de kracht om verder te ontwikkelen. We continueren daarom onze samenwerking en spreken ons vertrouwen uit in hem als statutair directeur."

Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 23 oktober 2020 Goffertstadion
N.E.C.
18:45
Go Ahead Eagles

Stand Keuken Kampioen Divisie
1 SC Cambuur 19
2 NAC Breda 18
3 Almere City 18
4 Graafschap 16
5 NEC 13
6 Roda JC 12
7 FC Volendam 12
8 Telstar 12
9 Go Ahead 12
10 Jong Ajax 12