Algemeen

Bekijk wedstrijden van N.E.C. nu live bij Pathé Nijmegen

Bekijk wedstrijden van N.E.C. nu live bij Pathé Nijmegen

Pathé Nijmegen biedt N.E.C.-fans de kans om wedstrijden van N.E.C. live te bekijken, vanuit een bioscoopzaal! Vanaf vrijdag 6 november, de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport, worden de wedstrijden van de club uit onze stad vertoond op het grote doek om zo voetballiefhebbers coronaproof te laten genieten van de wedstrijden van N.E.C.

In september is Pathé begonnen met het vertonen van alle Eredivisiewedstrijden. Deze voorstellingen worden zeer gewaardeerd. Met dank aan FOX Sports heeft Pathé nu ook de mogelijkheid om de Keuken Kampioen Divisie te vertonen. Peter van der Schans, Manager Theatre van Pathé Nijmegen: “Pathé Nijmegen en N.E.C. hebben beide een grote binding met de stad. Een ideale combinatie!”

In deze bijzondere tijd waarin evenementen niet doorgaan of door minder mensen mogen worden bezocht, kan Pathé film-, muziek- en sportliefhebbers toch een unieke ervaring in een veilige 1,5 meter setting bieden. Zo streamden Pathé deze zomer al concerten en dj sets, en nu komen daar ook de wedstrijden van de Keuken Kampioen Divisie bij.

Voor meer informatie en/of inschrijven bezoek dan de N.E.C.-pagina van Pathé!

Keuken Kampioen Divisie Zondag 6 december 2020 Stadion De Vliert
FC Den Bosch
12:15
N.E.C.

Stand Keuken Kampioen Divisie
1 SC Cambuur 37
2 Almere City 31
3 Graafschap 31
4 NAC Breda 28
5 NEC 27
6 FC Volendam 24
7 Telstar 22
8 FC Eindhoven 21
9 Excelsior 20
10 Roda JC 20