Algemeen

Bemachtig nu één van de laatste seizoenkaarten!

Bemachtig nu één van de laatste seizoenkaarten!

Bijna alle seizoenkaarten in het Goffertstadion zijn uitverkocht. Seizoenkaarthouders en mensen op de wachtlijst hebben de voorbije weken de mogelijkheid gehad een seizoenkaart aan te schaffen. Vanaf vanmiddag, dinsdag 19 juli, start de vrije verkoop voor alle supporters. Er zijn nog ongeveer 150 seizoenkaarten beschikbaar. Lees dit bericht aandachtig door om volledig op de hoogte te zijn over de mogelijkheid tot het aanschaffen van een seizoenkaart.

Vanaf vanmiddag krijgen alle supporters de mogelijkheid om een seizoenkaart aan te schaffen bij de receptiebalie in het Goffertstadion. De afgelopen weken hebben de supporters die op de wachtlijst stonden de mogelijkheid gehad om een seizoenkaart te bemachtigen. Er zijn nu nog enkele plekken beschikbaar. In onderstaand overzicht zie je op welke plekken er nog beschikbaarheid is. In de meeste vakken zijn alleen nog enkele plekken of beperkt zicht plekken beschikbaar.

Familievak met plekken naast elkaar beschikbaar*:
VAK D
*Let op: je dient in dit vak samen met ten minste één kind (dat op hetzelfde adres staat ingeschreven) een seizoenkaart aan te schaffen.

Familievak met alleen losse stoelen beschikbaar*:
VAK E
*Let op: je dient in dit vak samen met ten minste één kind (dat op hetzelfde adres staat ingeschreven) een seizoenkaart aan te schaffen.

Vakken met alleen losse stoelen beschikbaar:
VAK F, G, H (sta G/H), P, R, EL, W, X, Z en A.

Vakken met beperkt zicht plekken:
VAK O, P en X.

Uitverkochte vakken:
VAK J, 080, M, L, N en V.

Op vertoon van jouw identiteitsbewijs, ben jij vanaf vanmiddag (op werkdagen tussen 12.00 en 17.00 uur) welkom bij de receptie in het Goffertstadion om jouw seizoenkaart aan te schaffen. Let op: de receptie is vrijdag 21 juli gesloten.

Stand Eredivisie
7 Utrecht 54
8 Heer'veen 46
9 RKC Waalwijk 41
10 Vitesse 40
11 Go Ahead 40
12 NEC 39
13 Fortuna Sit. 36
14 FC Volendam 36
15 Excelsior 32
16 FC Emmen 28