Algemeen

Bestel nu jouw N.E.C. Thuispakket

Bestel nu jouw N.E.C. Thuispakket

Inmiddels is het al enige tijd geleden dat N.E.C. haar supporters heeft mogen ontvangen tijdens wedstrijden van onze club in het Goffertstadion. We missen jouw aanwezigheid enorm en hopen je snel weer te verwelkomen. In de tussentijd kun jij N.E.C. naar jouw huiskamer halen! Kijk nu de wedstrijden van N.E.C. op de bank met een zelf samengesteld N.E.C. Thuispakket!

Er zijn verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen. Je kunt kiezen uit drie foodpakketten, drie drankpakketten, de N.E.C. Borrelplank (los) en een verrassingspakket met N.E.C. Merchandise. Na afloop van de bestelling ontvang je binnen afzienbare tijd (tussen 08.30-17.00 uur, met uitzondering van het weekend) een mail met de bevestiging van je bestelling. Op dat moment wordt jouw pakket gereedgemaakt en afgeleverd, of je kunt het ophalen op de wedstrijddag in het Goffertstadion. Indien jij één van de eerste vijf bestellingen doet, ontvang je daarnaast een leuke verrassing. Hieronder de beschrijving van de inhoud van de pakketten.

Het bestellen van de pakketten is mogelijk voor de langere termijn, zolang er zonder publiek wordt gespeeld. De bestellingen worden geplaatst voor de eerstvolgende (uit- of thuis)wedstrijd. Alle bestellingen tot 30 november gelden voor de wedstrijd op 30 november (N.E.C. - MVV Maastricht), bestellingen tussen 30 november en 5 december gelden voor de wedstrijd FC Den Bosch - N.E.C., etc. Let op: De bestellingen moeten uiterlijk een dag voorafgaand aan de wedstrijddag zijn ingediend. Dat wil zeggen dat een bestelling voor de wedstrijd N.E.C. - MVV Maastricht vóór 29 november 23.59 uur ingediend moet zijn.

Food
- Borrelpakket; Jonge kaas, oude kaas, fuet, gehaktballetjes, broodstengels, olijven, Amsterdamse uitjes, mosterd, aioli, borrelmix, popcorn.
*exclusief borrelplank

- Stamppot; Andijviestamppot met spekjes, rookworst en diverse garnituren.

- Luxe supportersplank; Jonge kaas, fuet, gehaktballetjes, broodstengels, olijven, Amsterdamse uien, mosterd, aioli, borrelmix, popcorn, yakitori spiesjes, kleine salade met gemarineerde kip/parelcouscous/tzatziki, schwarzwalder schinken met ham, wraps gevuld met zalm en surimi, kaasbroodjes, breekbrood en brushettadip.
*exclusief borrelplank

- N.E.C. Borrelplank
* enkel de plank, exclusief food

Drinks
- Bierpakket; vier speciaal bieren, inclusief glas.

- Wijnpakket; Philibert du charme cabernet/merlot & Kiwi Cuvee Bin sauvignon blanc.

- Frispakket; 6 blikjes fris en één bier 0.0%.


Bestel nu onderstaand jouw N.E.C. Thuispakket!

Bestelformulier


We willen je graag vragen, na het opgeven, het daarbij behorende bedrag over te maken naar rekeningnummer NL38RABO0119411997 onder vermelding van ‘N.E.C. Thuispakket - naam besteller - de/het bestelde pakket(ten) ‘. Bijvoorbeeld: "N.E.C. Thuispakket - Rens van Eijden - Luxe supportersplank en Frispakket". Hierna ontvangt u via de mail een bevestigingsmail.

KNVB Beker Zondag 21 april 2024 Feijenoord Stadion 'De Kuip'
Feyenoord
18:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36