Algemeen

Dankbetuiging HKN-actie voor Youri

Dankbetuiging HKN-actie voor Youri
Via deze weg wil HKN hun dankbetuiging doen voor de actie die zij hielden voor Youri.

"Maar liefst 15.750,- euro hebben wij opgehaald en daarmee is er op de spoedeisende hulp in het Radboudumc ziekenhuis nu een unieke kindvriendelijke traumakamer gerealiseerd! Wij zijn daar enorm trots op en ontzettend dankbaar aan iedereen die hier een bijdrage aan geleverd heeft, op wat voor een manier dan ook. Het zijn simpelweg te veel mensen om persoonlijk te bedanken en te benoemen. Ook is het helaas juridisch niet toegestaan voor het ziekenhuis om persoonsgebonden gegevens openbaar te maken en dat respecteren wij dan ook. Wij willen toch graag een aantal mensen en bedrijven specifiek bedanken, zonder dat we daar andere tekort door willen doen. Mochten wij uw bedrijf onverhoopt vergeten zijn te vermelden in onderstaande dankzegging, dan onze oprechte excuses hiervoor.

Familie Mom en Youri in het bijzonder: wij danken jullie voor het vertrouwen in ons. Jullie hebben ons de mogelijkheid gegeven om dit in naam van Youri te doen. Hij heeft ons gemotiveerd om ons sterk te maken voor zijn en jullie lotgenoten! Bedankt voor jullie medewerking van begin tot eind.

Wij bedanken ook de kinderen en ouders/verzorgers van basisschool De Komeet uit Malden, de school van Youri. Jullie stonden er om ons te helpen met collecteren en hebben dus een ontzettend groot aandeel gehad. Enorm bedankt voor jullie inzet!

Onze club N.E.C., in persoon van het bestuur en kantoorpersoneel, bedankt voor de volledige medewerking die jullie ons verleend hebben. We hebben alle tijd, ruimte en mogelijkheid gekregen om deze actie op touw te zetten. Daarnaast hebben jullie ook veel financieel bijgedragen, direct en indirect, waardoor we tot een dergelijk mooi eindbedrag zijn gekomen!

De Supportersvereniging van N.E.C., met voorzitter Harold Bastiaans voorop, heeft ons aan alle kanten en op heel veel verschillende manieren gesteund. Shirtjes voor de veiling, sjaals voor de kinderen van De Komeet, lobbyen bij bedrijven en sponsoren en ga zo maar door. Ook zij hebben een fantastische bijdrage geleverd waarvoor onze dank!

Natuurlijk alle mensen en daar bedoelen we mee: HKN-leden, N.E.C.-supporters, niet-supporters, iedereen die een bijdrage heeft geleverd, klein of groot, iedereen die iets voor de veiling heeft aangeboden en de kopers ervan: ontzettend bedankt!

Broer van de Boom en Hans Hebbink, bedankt voor het kosteloos maken van de mooie foto’s op de dag van de collecte en bij de bekendmaking van het bedrag op de middenstip!

YveY, de cateraar van N.E.C., bedankt voor de gratis drankjes en broodjes voor de kinderen van De Komeet op de dag van de collecte!

Mediamail, de drukkerij die ons gratis heeft voorzien van mooie flyers, dankjewel!

Café Heideroosje bedankt voor het uitstekend verzorgen van de extra inzameling op de dag van N.E.C.-Vitessee bij jullie café!

En dan willen we de volgende bedrijven, die allemaal een mooie financiële bijdrage hebben geleverd hebben, bij deze enorm bedanken:

Fwork Uitzendbureau; F-Graphics reclamebureau; Jac Bongers dranken; Cable Space Solutions montagetechnieken; Instituut Menz communicatie en persoonlijke ontwikkeling; NewBiz consulting; H.o.G. handelsonderneming; café M’n Bruur; Sanne Nillessen fotografie; Telejob uitzendbureau; Knipping schilderwerken; S.M.I.L.E productions; Croon Sound."

HKN-bestuur
Eredivisie Vrijdag 1 maart 2024 KRAS Stadion
FC Volendam
20:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
2 Feyenoord 55
3 FC Twente 47
4 AZ 42
5 Ajax 36
6 Go Ahead 34
7 NEC 33
8 FC Utrecht 32
9 Sparta R'dam 29
10 Heerenveen 28
11 PEC Zwolle 27