Algemeen

De N.E.C. Promotielijst!

De N.E.C. Promotielijst!

Inmiddels bijna twee weken geleden promoveerde N.E.C. naar de Eredivisie door met 1-2 van NAC Breda te winnen in het Rat Verlegh Stadion. De ontlading was groot nadat Jonathan Okita de winnende treffer maakte. De beelden van de juichende Nijmegenaren staan bij iedereen nog scherp op het netvlies. Naast de beelden, kun jij nu ook het bijzondere radiocommentaar van RN7 op een wel heel unieke manier terugluisteren. Lees snel verder!

Een wedstrijd om in te lijsten
Met één druk op de knop waan jij je weer helemaal terug in het gevoel van zondagavond 23 mei 2021. De kopbal van Cas Odenthal, de wereldgoal van Jonathan Okita en de ontlading na het laatste fluitsignaal passeren in zo'n twee minuten de revue. Wil jij een N.E.C. Promotielijst voor thuis aan de muur, op jouw werk of als cadeau voor die échte N.E.C.-fan. Je kunt de promotielijst nú pre-orderen via de online N.E.C. Fanshop! Klik dan snel op onderstaande link!

Klik hier om naar de N.E.C. Fanshop te gaan!

De N.E.C.-promotielijst kost €99,99 en is een echt collectorsitem. Bij aankoop ontvang jij, naast de promotielijst, een 'certificaat van echtheid' waar een uniek nummer opstaat. Zo weet jij exact welk item jij in handen hebt. Let op: er is maar een beperkte oplage, dus pre-order jouw uniek genummerde collectorsitem snel: OP=OP!

Kijk hieronder de Youtube video om een gedeelte van het geluidsfragment te horen!

Oefenduel Donderdag 1 juli 2021 De Eendracht
S.C. NEC
19:00
N.E.C.

Stand Keuken Kampioen Divisie