Algemeen

Doneer een stoel voor Het Goede Doel!

Doneer een stoel voor Het Goede Doel!

Projectgroep ‘Het Goede Doel’ van N.E.C. organiseert gezamenlijk met Voedselbank Nijmegen een doneeractie ‘Doneer een stoel voor Het Goede Doel’! De club wil het voor haar supporters mogelijk maken een stoeltje te doneren voor de thuiswedstrijd tegen Almere City FC op vrijdag 13 december.

N.E.C. is er voor al haar supporters en wil dat het voor iedereen mogelijk is om naar De Goffert te komen. Helaas is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om wedstrijden te bezoeken. Sommige huishoudens moeten de eindjes aan elkaar knopen om rond te komen, waardoor er amper geld overblijft voor leuke uitjes. De Stichting Voedselbank zet zich sinds 2004 in voor mensen en gezinnen die minder te spenderen hebben.

Samen met de Voedselbank Nijmegen zet N.E.C. een doneeractie op, waarbij supporters gevraagd wordt een stoeltje te doneren voor de wedstrijd tegen Almere City FC.

Hoe kun je doneren? Klik hier. Je wordt dan doorgestuurd naar een betaalverzoek. Je kan dan voor het symbolische bedrag van slechts € 5,00 een stoeltje kopen, en dus doneren, voor de wedstrijd tegen Almere City op vrijdag 13 december. Hieronder kun je de stappen lezen.

Hoe werkt het:

1. Klik hier of op de volgende link:

https://useplink.com/payment/6GdMOOYcrh3JxbspoCrj/

2. Kies je bank.

3. Bevestig het bedrag van € 5,00.

4. Je krijgt een bevestiging te zien van je betaling!

Namens N.E.C. en samenwerkend partner Voedselbank Nijmegen: Heel erg bedankt!

Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 24 januari 2020 Goffertstadion
N.E.C.
20:00
Jong Ajax

Stand Keuken Kampioen Divisie
3 Graafschap 43
4 Volendam 43
5 NAC Breda 38
6 Go Ahead 38
7 Excelsior 36
8 NEC 34
9 Telstar 33
10 Almere City 32
11 Jong Utrecht 31
12 FC Den Bosch 28