Algemeen

Eerste training N.E.C. 2020-2021

Eerste training N.E.C. 2020-2021

Voor N.E.C. staat aanstaande zondag, 26 juli, de eerste training van het seizoen op het programma. De training vindt plaats in het Goffertstadion en start om 12.00 uur. Buiten Edgar Barreto (die nog niet in Nijmegen is gearriveerd) sluit de gehele selectie aan. 

De training is gratis en exclusief te bezoeken voor seizoenkaarthouders en sponsoren op de Hazenkamptribune. Per seizoenkaart is het mogelijk om één kaart te bemachtigen, in verband met de persoonsgegevens van elk individu in het Goffertstadion. Om de training te bezoeken dient rekening gehouden te worden met de richtlijnen en maatregelen van het kabinet en het RIVM, waarbij onder andere de anderhalve meter gewaarborgd moet blijven. Onderstaand zijn enkele voorwaarden opgesteld:

·             Om de training bij te wonen dien je vooraf een gratis kaart te bestellen.*

·             Je bekijkt de training vanaf een vaste zitplaats.

·             De vakken D, F, G, H en J worden opengesteld. Vak E is beschikbaar voor huishoudens. Indien dit voor u van toepassing is kunt u een mail sturen naar: ticketing@nec-nijmegen.nl.

·             Per vak geldt een toegewezen entreetijd. Houd je daar zoveel als mogelijk aan. Het vertrekken uit het stadion gaat op aanwijzing van stewards, volg hun aanwijzingen op. 

·             Het stadion is vanaf het seizoen 2020-2021 rookvrij, roken binnen de muren van het Goffertstadion is dan ook niet toegestaan. 

·             Er mogen maximaal drie personen tegelijkertijd in een toiletgebouw aanwezig zijn. 

·             Voorafgaand aan het bestellen van een ticket voor de training vindt een gezondheidscheck plaats. Indien je klachten hebt, blijf dan thuis. 

Uitzonderingen anderhalve meter

Er zijn twee groepen waarvoor een uitzondering geldt op de anderhalve meter afstand, namelijk: jeugd tot en met 17 jaar oud en personen uit hetzelfde huishouden. Behoren jij en anderen tot een van deze groepen en willen jullie naast elkaar zitten tijdens de eerste training? Neem dan uiterlijk vrijdag contact op met ticketing@nec-nijmegen.nl en wij zorgen ervoor dat jullie stoelen naast elkaar toegewezen krijgen. 

 Voor jeugd gelden de volgende regels:

·             Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen anderhalve meter afstand te houden tot elkaar en tot volwassenen. Alle andere hygienemaatregelen gelden ook voor kinderen. 

·             Jongeren van 13 tot en met 17 jaar hoeven onderling geen anderhalve meter afstand te houden, maar wel tot volwassenen. 

Entreetijd per vak

Om drukte bij de entree van het stadion te voorkomen wordt gebruikgemaakt van vaste entreetijden. Probeer hier zoveel als mogelijk rekening mee te houden. 

Vakken D en E

Entree: 11.30 uur

Vakken F en G

Entree: 11.35 uur

Vakken H en J

Entree: 11.40 uur

RESERVEER JOUW PLEK NA ONDERSTAANDE GEZONDHEIDSCHECK

*Een kaart voor de training kan online worden besteld of bij de informatiebalie in het Goffertstadion worden afgehaald. Het Goffertstadion is op doordeweeks dagen geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur en op de trainingsdag van 10.00 uur tot 11.30 uur. 

GEZONDHEIDSCHECK

Voordat je verdergaat met het bestellen van een ticket voor de eerste training willen je vragen om onderstaande vragen door te lezen en na te gaan of je aan de vereisten voldoet om een ticket aan te schaffen. 

·             Had je de afgelopen 24 uur één of meerdere van hierna genoemde klachten? Hoesten, verkoudheidsklachten, verhoging en/of koorts, benauwdheid, reuk- en/of smaakverlies. 

·             Heb je op dit moment iemand in jouw omgeving met koorts en/of benauwdheidsklachten?

·             Heb je het coronavirus gehad en is dit in de afgelopen week vastgesteld in een lab?

·             Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?

·             Heb je een gezinslid / huisgenoot die besmet is met het coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten ervaarde?

Indien deze vragen allemaal met nee beantwoord zijn, kun je een ticket aanschaffen voor de eerste training. 

RESERVEER JOUW PLEK

Keuken Kampioen Divisie Woensdag 12 mei 2021 Goffertstadion
N.E.C.
20:00
FC Dordrecht

Stand Keuken Kampioen Divisie
2 Graafschap 76
3 Go Ahead 74
4 Almere 74
5 NAC Breda 73
6 FC Volendam 63
7 NEC 63
8 Roda JC 57
9 Excelsior 48
10 Helmond Sp. 44
11 TOP Oss 44