Algemeen

Gevolgen persconferentie voor bezoeken (wedstrijden) N.E.C. 

Gevolgen persconferentie voor bezoeken (wedstrijden) N.E.C. 

Het RIVM heeft vanavond, inzake het coronavirus, aanvullende maatregelen aangekondigd welke vanaf morgen (dinsdag 29 september, 18.00 uur) van kracht zullen zijn. Dit betekent dat wedstrijden in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie tot nader order achter gesloten deuren worden afgewerkt. De wedstrijd van aanstaande zaterdag tegen FC Eindhoven zal derhalve niet toegankelijk zijn voor publiek.  

Het doel van de extra maatregelen is om een landelijke lockdown te voorkomen door sociale contacten de komende drie weken drastisch te beperken. Na deze periode wordt de situatie opnieuw geëvalueerd. Ondanks de maatregelen die N.E.C., de KNVB en alle (prof)clubs in Nederland hebben genomen heeft het er niet toe geleid dat de R-waarde is gedaald. Vandaar de maatregelen, niet als straf, maar omdat het moet.  

(Thuis)wedstrijden N.E.C.  

Vooralsnog blijven de maatregelen drie weken van kracht. Tussentijds zullen er meerdere communicatiemomenten plaatsvinden om jou als supporter op de hoogte te houden van de meest recente ontwikkelingen. De gezondheid van onze bevolking staat te allen tijde voorop en tot de tijd dat we iedereen weer in onze Goffert kunnen verwelkomen zal N.E.C. inventief en creatief blijven om jou als supporter te verbinden met de club en elkaar. De receptie en fanshop blijven vooralsnog geopend.  

#SamenTenStrijde, juist nu!  

Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 23 oktober 2020 Goffertstadion
N.E.C.
18:45
Go Ahead Eagles

Stand Keuken Kampioen Divisie
1 SC Cambuur 19
2 NAC Breda 18
3 Almere City 18
4 Graafschap 16
5 NEC 13
6 Roda JC 12
7 FC Volendam 12
8 Telstar 12
9 Go Ahead 12
10 Jong Ajax 12