Algemeen

Goffertstadion vanaf N.E.C. - Vitesse weer volledig gevuld

Goffertstadion vanaf N.E.C. - Vitesse weer volledig gevuld

Vanavond is middels de persconferentie met demissionair premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge bekendgemaakt dat voetbalstadions weer volledig gevuld mogen worden. De maatregelen gaan in vanaf 25 september, waardoor de wedstrijd N.E.C. - Vitesse de eerste wedstrijd (voor de Nijmegenaren) is waarbij het stadion vol mag.

Vanaf speelronde 7 zijn volledig gevulde stadion weer toegestaan. In dat voetbalweekend treedt de ploeg van trainer Rogier Meijer in Rotterdam aan tegen Feyenoord. Eén week later reist N.E.C. af richting Sittard voor de confrontatie met Fortuna Sittard. Na de interlandperiode is Vitesse in het Goffertstadion de tegenstander.

Het blijft voor de bezoekers wel verplicht om een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve coronatest te overleggen bij het bezoeken van een wedstrijd (middels de CoronaCheckApp).

Bij de wedstrijd N.E.C. - FC Utrecht op woensdag 22 september zijn de huidige maatregelen nog steeds van kracht. Er zal dan ook geen losse kaartverkoop voor deze wedstrijd plaatsvinden.

Kaartverkoop N.E.C. - Vitesse

De verkoop voor de wedstrijd N.E.C. - Vitesse start aanstaande vrijdag, 17 september, om 12.00 uur. Het is op dat moment mogelijk om jouw kaarten online aan te schaffen óf aan de receptiebalie in het Goffertstadion. Je kunt op één seizoen- of clubkaart twee kaarten aanschaffen. Kaarten voor de familievakken C, D en E zijn enkel te bestellen bij de receptiebalie in het Goffertstadion.

Klik hier voor meer informatie over N.E.C. kaartverkoop.

Eredivisie Zondag 2 oktober 2022 Goffertstadion
N.E.C.
14:30
Feyenoord

Stand Eredivisie
6 Heerenveen 12
7 Sparta R'dam 10
8 RKC Waalwijk 9
9 FC Utrecht 9
10 Excelsior 9
11 NEC 8
12 FC Groningen 8
13 Go Ahead 6
14 Vitesse 5
15 FC Volendam 5