Algemeen

Informatie omtrent opzeggingen aflopende contracten

Informatie omtrent opzeggingen aflopende contracten

Met het oog op volgend seizoen en de, onder andere, daaraan verbonden regel dat betaald voetbalorganisaties volgens de CAO voor contractspelers voor 1 april 2020 uitsluitsel dienen te geven over aflopende contracten en het lichten van opties, heeft N.E.C. de afgelopen weken gesprekken gevoerd met de betreffende medewerkers. Hieronder vind je alle informatie omtrent de aflopende contracten.

N.E.C. heeft er vanwege de onzekerheid die er momenteel heerst, vooral rondom de uitbraak van het coronavirus, voor gekozen om alle aflopende contracten van spelers formeel op te zeggen. Deze opzeggingen sluiten echter niet uit dat er voor hen geen toekomst is bij de club.

Algemeen directeur Wilco van Schaik vertelde eerder al in de Q&A op onze website: ‘’ Als directie en RVC kunnen we, in het belang van de club, momenteel geen onnodige risico’s nemen. Dus daarom hebben we alle contracten formeel opgezegd en gaan we de komende periode met iedereen open en eerlijk het gesprek aan of er nog een toekomst is bij N.E.C. Hierbij is de prestatie van een speler op het veld cruciaal, maar moeten we ook rekening houden met de situatie rondom de coronacrisis.’’

De volgende spelers en stafleden beschikken over een aflopend contract

Josef Kvida
Bas Kuipers
Jellert van Landschoot
Norbert Alblas
Niek Hoogveld
Frank Sturing
Dani Theunissen
Mart Dijkstra
Randy Wolters

Adrie Bogers
Gábor Babos
Muslu Nalbantoglu
Robin Huntjens
Reinier Looij
Richard Verwoert

Keuken Kampioen Divisie Maandag 1 juni 2020 Goffertstadion
N.E.C.
20:00
De wedstrijd van de helden

Stand Keuken Kampioen Divisie
3 Volendam 55
4 Jong Ajax 54
5 NAC Breda 50
6 Go Ahead 48
7 Excelsior 47
8 NEC 45
9 Almere City 44
10 Telstar 44
11 Den Bosch 38
12 Jong Utrecht 38