Algemeen

Informatie over aflopende contracten

Informatie over aflopende contracten
N.E.C. is druk bezig met de formatie van de selectie voor seizoen 2017-2018. Ook zijn betaald voetbalorganisaties volgens de regels van de cao voor contractspelers betaald voetbal verplicht om voor 1 april uitsluitsel te bieden over aflopende contracten en het lichten van opties. Hieronder vind je informatie over de aflopende contracten en verlengingen.

Het contract van Nassim Amaarouk, momenteel verhuurd aan Achilles'29, loopt na dit seizoen af. N.E.C. licht de eenjarige optie niet. Ook de contracten van Mikael Dyrestam en Andr√© Fomitschow lopen af per 30 juni 2017. De eenjarige opties in hun contracten worden eveneens niet gelicht, maar de club zal de komende periode alsnog met het tweetal in gesprek gaan om een mogelijke toekomst bij de club te bespreken. Tot slot lopen ook de huurperiodes van Taiwo Awoniyi, Ali Messaoud en Lorenzo Burnet na dit seizoen af.

N.E.C. gaat langer door met een drietal spelers door de eenjarige opties in hun contracten te lichten. Dat geldt voor Marco van Duin, Wojciech Golla en Mohamed Rayhi. Zij blijven nog een seizoen langer bij de club.

Ook is N.E.C. met verschillende spelers in gesprek over het openbreken van hun contract, om hen op die manier langer aan de club te kunnen binden.

Jeffrey Leiwakabessy

Routinier Jeffrey Leiwakabessy zal na dit seizoen stoppen als speler. Hij blijft in dienst bij N.E.C. als staflid van de eerste selectie. Hij zal ook actief blijven op de Voetbal Academie N.E.C./FC Oss. Lees hier meer.  

Stand Keuken Kampioen Divisie
3 Volendam 55
4 Jong Ajax 54
5 NAC Breda 50
6 Go Ahead 48
7 Excelsior 47
8 NEC 45
9 Almere City 44
10 Telstar 44
11 Jong Utrecht 38
12 Den Bosch 35