Algemeen

Jellert van Landschoot op huurbasis naar N.E.C.

Jellert van Landschoot op huurbasis naar N.E.C.

N.E.C. heeft zich voor dit seizoen verzekerd van de diensten van Jellert van Landschoot. De 21-jarige middenvelder komt op huurbasis over van Club Brugge en sluit per direct aan bij de eerste selectie. N.E.C. heeft tevens een optie tot koop bedongen. 

Van Landschoot sloot in 2004 aan in de jeugdopleiding van Club Brugge en doorliep sindsdien alle jeugdelftallen van de Belgische club. Tot een debuut in het eerste elftal kwam het vooralsnog niet. Voor Van Landschoot is zijn (tijdelijke) transfer niet de eerste keer dat hij voet zet op Nederlandse grond. In het seizoen 2017-2018 speelde de middenvelder namelijk al één seizoen op huurbasis voor FC Eindhoven. In 38 wedstrijden kwam Van Landschoot toentertijd tot drie doelpunten. Afgelopen seizoen werd de 21-jarige Belg aan OH Leuven verhuurd. 

Algemeen directeur Wilco van Schaik: ‘’Met de komst van Jellert verzekeren we ons van een dynamische middenvelder die beschikt over een groot loopvermogen. Jellert is een speler met een sterke mentaliteit en dat zijn spelers die we graag zien in de Goffert. Gezien zijn jonge leeftijd zit er ook nog veel rek in en gaan we ervoor om het komende seizoen onze gezamenlijke doelen te verwezenlijken. We wensen Jellert heel veel succes bij onze club.’’

‘’Ik ben ontzettend blij om hier te zijn. N.E.C. is een mooie club met een grote historie en daar wil ik graag onderdeel van zijn. Het komende jaar wil ik mijn steentje bijdragen aan hopelijk veel goede resultaten voor de club. Ik ben klaar om me aan te sluiten bij het team’’, aldus een gretige Van Landschoot.

Stand Keuken Kampioen Divisie
3 Volendam 55
4 Jong Ajax 54
5 NAC Breda 50
6 Go Ahead 48
7 Excelsior 47
8 NEC 45
9 Almere City 44
10 Telstar 44
11 Den Bosch 38
12 Jong Utrecht 38