Algemeen

Jouw naam op de spelersbus van N.E.C.!

Jouw naam op de spelersbus van N.E.C.!

N.E.C. wil jou als seizoenkaarthouder bedanken voor de onvoorwaardelijke steun die jij ons, ook in deze tijd, geeft. Ondanks dat stadions op dit moment niet gevuld kunnen worden, voelen wij ons dankzij jou nooit alleen. Hiervoor willen we je bedanken! Middels het toevoegen van de namen van al onze seizoenkaarthouders op onze spelersbus, trekken wij vanaf nu altijd samen ten strijde! 

Jouw naam komt op de spelersbus van N.E.C.!
Als jij seizoenkaarthouder bent, dan komt jouw naam op de spelersbus van N.E.C., hoe gaaf is dat?! Op deze manier steun jij, als trouwe N.E.C.-supporter, onze spelers bij de uitwedstrijden van dit seizoen. Jouw support kunnen we immers altijd gebruiken! Ondanks dat dit seizoen om bijzondere maatregelen vraagt, proberen we op deze manier de betrokkenheid tussen jou en de club te vergroten. Met jouw naam op de achterkant van onze bus gaan wij #SamenTenStrijde! 

Uitschrijven
Wil jij liever niet dat jouw naam op de spelersbus van N.E.C. prijkt? Dat is natuurlijk geen probleem! Via onderstaande groene button kan je aangeven dat jouw naam niet gebruikt mag worden. Laat uiterlijk woensdag 14 oktober vóór 17.00 uur als je niet met je naam op de spelersbus wilt. Doe je dit niet, dan komt jouw naam op onze spelersbus. 

Je hoeft dus niets te doen als je met jouw naam op de spelersbus wilt!

Door allemaal samen achter N.E.C. te staan zullen we sterker worden, helemaal in deze tijd! 

#SamenTenStrijde

Klik hier om uit te schrijven.

Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 23 oktober 2020 Goffertstadion
N.E.C.
18:45
Go Ahead Eagles

Stand Keuken Kampioen Divisie
1 SC Cambuur 19
2 NAC Breda 18
3 Almere City 18
4 Graafschap 16
5 NEC 13
6 Roda JC 12
7 FC Volendam 12
8 Telstar 12
9 Go Ahead 12
10 Jong Ajax 12