Algemeen

Komende speelronden definitief zonder publiek

Komende speelronden definitief zonder publiek

Vandaag heeft de KNVB bekend gemaakt dat de wedstrijden t/m 3 december definitief zonder publiek gespeeld gaan worden. Uit het onderzoek van de KNVB is naar voren gekomen dat het vrijwel onmogelijk is om de duels op te schuiven. Daarnaast is het bovendien risicovol voor de voortgang van de competities, terwijl de ontwikkeling van het coronavirus onzeker is.

Voor N.E.C. betekent dit concreet dat de wedstrijd tegen AZ (uit) en SC Cambuur (thuis, in de omloop) zonder publiek zullen worden gespeeld. Supporters die een wedstrijdkaart voor de wedstrijd N.E.C. - AZ hebben gekocht ontvangen binnenkort bericht per mail.

Kaartverkoop uitwedstrijden in december
In december speelt N.E.C. vier uitwedstrijden, RKC Waalwijk (5 december), SC Cambuur (16 december, bekerwedstrijd), Go Ahead Eagles (19 december) en Willem II (22 december). Op dit moment wordt nog niet gestart met de kaartverkoop van deze wedstrijden. Zodra er meer duidelijkheid is over de corona maatregelen na 3 december wordt via de website en social media kanalen van N.E.C. gecommuniceerd over de eventuele kaartverkoop van deze wedstrijden.

KNVB Beker Zondag 21 april 2024 Feijenoord Stadion 'De Kuip'
Feyenoord
18:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36