Algemeen

Laat je shirt gratis bedrukken door N.E.C.

Laat je shirt gratis bedrukken door N.E.C.
Vanaf 10 september jongstleden heeft N.E.C. kennis gemaakt met Voorschotje.nl, de nieuwe shirtsponsor van de N.E.C. Afgelopen seizoen heeft hoofdsponsor Curaçao het sponsorcontract niet verlengd, waardoor vanaf 1 juli 2011 enkel  voetbalshirts zonder shirtreclame zijn verkocht. We hebben destijds beloofd dat elk verkocht voetbalshirt gratis bedrukt zou worden vanaf het moment dat de nieuwe shirtsponsor bekend zou zijn.

De gratis bedrukking van Voorschotje.nl  geldt voor de voetbalshirts die via een seizoenkaart met korting, de XL-kaartactie, XMS-actie of de reguliere verkoop uitgegeven zijn. Elke supporter heeft bij zijn of haar aankoop een voucher ontvangen, die nu ingeleverd kan worden in ruil voor een bedrukking.

LET OP:  geen voucher = geen bedrukking!

Er zijn twee dagen ingepland voor de supporters om, onder het genot van een drankje, hun shirt te laten bedrukken. Noteer de volgende data in uw agenda:

-woensdag 21 september tussen 14.00 - 16.00 uur, drukken van shirtsponsor in de N.E.C. Fanshop
-zondag 2 oktober tussen 13.30 - 15.30 uur. Stand, locatie wordt later bekend gemaakt.

Mocht u op deze dagen verhinderd zijn, niet getreurd! U kunt op een willekeurige maandag het voetbalshirt inleveren bij de receptie van N.E.C. en dan kunt u het shirt met bedrukking de eerstvolgende maandag weer afhalen bij de receptie. Ook hier geldt, vergeet niet de voucher!

Graag zien we jullie terug in de N.E.C. Fanshop!

KNVB Beker Zondag 21 april 2024 Feijenoord Stadion 'De Kuip'
Feyenoord
18:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36