Algemeen

Meld je nu gratis aan voor het N.E.C. online pokertoernooi

Meld je nu gratis aan voor het N.E.C. online pokertoernooi

Op maandag 17 januari organiseert N.E.C. in samenwerking met haar nieuwe partner GGPoker een online pokertoernooi. Op deze avond, die van 20.00 tot 23.00 uur in beslag neemt, kunnen leuke prijzen gewonnen worden.  Inschrijving  voor het toernooi is geheel gratis! Deelname is voor 18 jaar en ouder. 

GGPoker stelt een prijzenpot van $1.500,- ter beschikking. Daarnaast zijn er nog leuke extra  prijzen te winnen. Word je eerste? Dan win je een seizoenkaart voor het seizoen 2022-2023. Indien je tweede of derde wordt, ontvang je een VIP-arrangement voor twee personen tijdens een thuiswedstrijd van N.E.C. De nummers vier, vijf en zes ontvangen een volledig N.E.C.-tenue, de nummers zeven, acht en negen een N.E.C.-shirt.

Aanmelden

Wil jij deelnemen aan het N.E.C. online pokertoernooi? Meld je dan eenvoudig hier aan.
Na je inschrijving ontvang je van ons een instructiemail met informatie over hoe je kunt meedoen.  

Registreer je hier voor het N.E.C. online pokertoernooi 

Wil jij (nog) meer over poker te weten komen? GGPoker stelt een handleiding van de GGPoker School beschikbaar, zodat jij alles kunt leren over poker. Bekijk de Poker School

Aanmeldformulier Pokertoernooi

Bekijk hier de privacyverklaring

GGPoker

GGPoker is een van ‘s werelds grootste online poker rooms, met spelers van over de hele wereld. Het biedt een scala aan innovatieve spellen en functies allemaal ontworpen om poker leuker te maken dan ooit tevoren. In 2020 organiseerde GGPoker het WSOP Online Main Event, dat in het Guinness Book of World Records staat als Pokertoernooi met de grootste prijzenpot ooit. GGPoker is hoofdsponsor van de WSOP in Las Vegas, en van de WSOP Europe in Rozvadov, Tsjechië. Nederlanders kunnen zich via het GGPoker platform kwalificeren voor deze evenementen. 


“Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Oefenduel Woensdag 6 juli 2022 Sportpark De Gelenberg
DIO'30
19:00
N.E.C.

Stand Eredivisie