Algemeen

Minuut stilte ter nagedachtenis aan overleden N.E.C.’ers in 2022

Minuut stilte ter nagedachtenis aan overleden N.E.C.’ers in 2022

De eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar speelt N.E.C. op zondag 8 januari om 14.30 uur tegen Ajax. Voorafgaand aan het duel zal N.E.C. traditiegetrouw stilstaan bij supporters, (oud-)spelers en / of mensen met een N.E.C.-hart die we het afgelopen jaar verloren zijn.

N.E.C. is een hechte familie, waarbij we met respect willen terugdenken aan de mensen die het afgelopen jaar de club zijn ontvallen. Met deze minuut van stilte bewijzen we onze laatste eer voor de jarenlange betrokkenheid waarmee zij zich voor onze club hebben ingezet.

Voorafgaand aan de wedstrijd verschijnen de namen van alle overledenen op het scherm in het Goffertstadion. Het is voor iedereen mogelijk om een naam van een overleden dierbare door te geven die N.E.C. een warm hart toedroeg. Via onderstaande link geef je deze naam door aan de club, waarna N.E.C. ervoor zorgt dat deze naam op het scherm zal worden getoond voorafgaand aan het thuisduel tegen Ajax. Het is optioneel mogelijk een foto te uploaden van de door jou aangedragen persoon, welke gedurende de minuut stilte zichtbaar zal zijn.  

Let op: het doorgeven van namen kan tot en met zaterdag 31 december 16.00 uur!

Ik wil een naam doorgeven

Eredivisie Vrijdag 1 maart 2024 KRAS Stadion
FC Volendam
20:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
2 Feyenoord 55
3 FC Twente 47
4 AZ 42
5 Ajax 36
6 Go Ahead 34
7 NEC 33
8 FC Utrecht 32
9 Sparta R'dam 29
10 Heerenveen 28
11 PEC Zwolle 27