Algemeen

N.E.C - FC Den Bosch afgelast, kwartfinale beker wordt afgewerkt in Almelo 

N.E.C - FC Den Bosch afgelast, kwartfinale beker wordt afgewerkt in Almelo 

N.E.C. zal komende zondag niet in actie komen tegen FC Den Bosch. De winterse weersomstandigheden en de hoeveelheid sneeuw in het Goffertstadion zorgen ervoor dat de wedstrijd geen doorgang kan vinden. 

Na de wedstrijden Almere City FC - FC Volendam en Jong PSV - Helmond Sport te hebben afgelast, heeft de KNVB dus ook besloten om N.E.C. - FC Den Bosch te cancelen. Hierdoor kan de ploeg van Rogier Meijer zich weer gaan focussen op de wedstrijd tegen VVV-Venlo in de kwartfinale van het TOTO KNVB-bekertoernooi. Aangezien het niet mogelijk is om de bekerwedstrijd in de Goffert te spelen zal de wedstrijd worden afgewerkt in het stadion van Heracles Almelo. 

Het bekerduel zal plaatsvinden op woensdag 17 februari om 16.30 uur. Dit was eerder deze week al vastgesteld door de KNVB. De verplaatsing van de wedstrijd is een enorme domper voor Dirk Proper. Hij is namelijk de eerstvolgende wedstrijd geschorst en zal het bekerduel dus moeten laten schieten. N.E.C. mist in Almelo ook de nog altijd geschorste aanvoerder Rens van Eijden.

Eredivisie Maandag 6 mei 2024 Van Donge & De Roo Stadion
Excelsior Rotterdam
20:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 84
2 Feyenoord 75
3 FC Twente 63
4 AZ 58
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36