Algemeen

N.E.C. bindt Beekman tot de zomer van 2022

N.E.C. bindt Beekman tot de zomer van 2022

Het is vandaag een mooie dag voor Thomas Beekman. De aanvallende middenvelder, die dit seizoen in actie komt voor Jong N.E.C., viert vandaag zijn twintigste verjaardag en signeerde tevens zijn eerste profcontract bij N.E.C. Het contract van Beekman loopt tot de zomer van 2022 met een optie voor een extra seizoen.

De geboren Arnhemmer kwam afgelopen zomer over van Vitesse en sloot direct aan bij de beloftenploeg van de Nijmegenaren. Onder leiding van Ron de Groot valt de middenvelder vooral op vanwege zijn scorend vermogen. In tien competitiewedstrijden kwam hij tot zeven doelpunten. Eerder deze maand mocht de middenvelder zich tijdens het trainingskamp in Estepona bewijzen aan het trainerstrio Gesthuizen, Bogers en Meijer, waar hij onder andere in de wedstrijden tegen Lincoln Red Imps en VVSB in actie kwam.

Beekman is blij met zijn eerste contract in het betaald voetbal: ‘’Ik ben heel blij dat ik mijn contract bij N.E.C. heb getekend. N.E.C. geeft de jeugd een kans en ze hebben me een duidelijk beeld geschetst over mijn toekomst. Ik voel veel vertrouwen vanuit de club en hopelijk zien jullie mij snel in De Goffert!’’

Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 63
4 AZ 55
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36