Algemeen

N.E.C. bindt Beekman tot de zomer van 2022

N.E.C. bindt Beekman tot de zomer van 2022

Het is vandaag een mooie dag voor Thomas Beekman. De aanvallende middenvelder, die dit seizoen in actie komt voor Jong N.E.C., viert vandaag zijn twintigste verjaardag en signeerde tevens zijn eerste profcontract bij N.E.C. Het contract van Beekman loopt tot de zomer van 2022 met een optie voor een extra seizoen.

De geboren Arnhemmer kwam afgelopen zomer over van Vitesse en sloot direct aan bij de beloftenploeg van de Nijmegenaren. Onder leiding van Ron de Groot valt de middenvelder vooral op vanwege zijn scorend vermogen. In tien competitiewedstrijden kwam hij tot zeven doelpunten. Eerder deze maand mocht de middenvelder zich tijdens het trainingskamp in Estepona bewijzen aan het trainerstrio Gesthuizen, Bogers en Meijer, waar hij onder andere in de wedstrijden tegen Lincoln Red Imps en VVSB in actie kwam.

Beekman is blij met zijn eerste contract in het betaald voetbal: ‘’Ik ben heel blij dat ik mijn contract bij N.E.C. heb getekend. N.E.C. geeft de jeugd een kans en ze hebben me een duidelijk beeld geschetst over mijn toekomst. Ik voel veel vertrouwen vanuit de club en hopelijk zien jullie mij snel in De Goffert!’’

Keuken Kampioen Divisie Maandag 9 maart 2020 Trainingscomplex Zoudenbalch
Jong FC Utrecht
20:00
N.E.C.

Stand Keuken Kampioen Divisie
3 Jong Ajax 54
4 Volendam 52
5 Go Ahead 48
6 NAC Breda 47
7 Excelsior 44
8 NEC 42
9 Almere City 41
10 FC Den Bosch 41
11 Telstar 41
12 Jong Utrecht 38