Algemeen

N.E.C. contracteert chef-kok van het Nederlands elftal

N.E.C. contracteert chef-kok van het Nederlands elftal

N.E.C. heeft samen met haar horecapartner YveY een nieuwe chef-kok aan weten te trekken in de persoon van Jurgen Mulder, de executive chef van het Nederlands elftal. N.E.C. streeft ernaar een optimaal topsportklimaat te creeren voor spelers en staf en denkt met het aanstellen van Mulder de volgende stap in deze ontwikkeling te zetten. De nieuwe chef zal ook doordeweeks in restaurant Bikkels beschikbaar zijn voor lunch, events en diners. Op wedstrijddagen draait Mulder eveneens mee. 

Jurgen Mulder heeft eerder voor restaurants en hotels gekookt, alvorens hij in 2012 werd aangesteld als chef-kok van het Nederlands elftal. Hiervoor is hij bij alle uit- en thuiswedstrijden, net als alle toernooien, actief als exclusieve chef. Vanaf het moment dat hij startte bij het Nederlands elftal is hij naast zijn werkzaamheden actief gebleven in restaurants en hotels. De ambities van N.E.C. en YveY kwamen bij elkaar in de gesprekken met Mulder. Hij zal richting het eerste elftal en de Voetbalacademie nauwgezet samen gaan werken met de bij N.E.C. in dienst zijnde voedingsmanager Gregory Hirschfeld. Rondom de wedstrijden van het Nederlands elftal zal Mulder met de mannen van bondscoach Ronald Koeman op stap blijven gaan. Dit valt ideaal te combineren met de werkzaamheden in De Goffert, aangezien N.E.C. niet speelt in de interlandperiodes.  

De nieuwe chef zal naast dat hij voor de selectie gaat koken ook de keuken van restaurant Bikkels aansturen dat doordeweeks geopend is voor koffie, thee, lunch en de high tea's na een wandeling door het Goffertpark. In Bikkels zal hij verantwoordelijk worden voor de gerechten die gasten krijgen aangeboden voor een zakelijke lunch, in een tussenstop tijdens een wandeling of vrienden en families die komen bijpraten bij het Goffertstadion. 

Keuken Kampioen Divisie Zaterdag 3 oktober 2020 Goffertstadion
N.E.C.
16:30
FC Eindhoven

Stand Keuken Kampioen Divisie
6 Graafschap 9
7 FC Eindhoven 8
8 MVV Maastr. 7
9 Excelsior 6
10 Jong Ajax 6
11 NEC 6
12 Jong PSV 6
13 Jong AZ 6
14 FC Den Bosch 6
15 Go Ahead 5