Algemeen

N.E.C. en CSC Sport vieren partnership na aanbrengen nieuwe toplaag gras in Goffertstadion 

N.E.C. en CSC Sport vieren partnership na aanbrengen nieuwe toplaag gras in Goffertstadion 

Afgelopen zomer was het een drukke periode voor N.E.C. Niet vanwege een druk speelschema, maar vanwege het vervangen van de toplaag van het gras in het Goffertstadion. Een ingreep waar veel behoefte aan was, maar ook één waar de nodige kennis voor benodigd is. Partner van de club CSC Sport nam deze taak op haar rekening. Nu, enkele maanden later, blikken beide organisaties terug op de prettige samenwerking. 

CSC Sport is de koploper in aanleg van toekomstbestendige outdoor kunstgras en kunststof sportfaciliteiten en richt zich op sport, innovatie, mens en verduurzaming. Het bedrijf uit Zeewolde staat voor een doelgerichte aanpak van projecten. Als uitvoerend orgaan van een betrouwbare keten bieden ze organisaties niet alleen jarenlange kennis en ervaring, maar ook revolutionaire ontwikkelingen uit het eigen innovatiecentrum. Zo hebben CSC Sport en N.E.C. al een jarenlange relatie met betrekking tot Sportcomplex De Eendracht en bood de coronaperiode de mogelijkheid tot het aanpakken van de toplaag van het gras in het Goffertstadion.

Rutger Schuijffel, rayon-/projectleider CSC Sport, over het partnerschap met N.E.C.: ''N.E.C. en CSC Sport zijn al jarenlang partner voor zowel het Goffertstadion als sportcomplex De Eendracht. CSC Sport heeft afgelopen zomer het stadionveld in De Goffert mogen voorzien van een nieuwe (natuurgras) toplaag en al eerder legden we de geweven MX Elite kunstgrasvelden aan op het sportcomplex, waar zowel de Voetbalacademie als de N.E.C. Amateurs gebruik van maken. Vanuit deze werkzaamheden is een prettige samenwerking en partnership ontstaan en we hopen nog vele succesvolle jaren aan elkaar verbonden te blijven.'' 

Theo van Benthum, Stadionmanager N.E.C., benadrukt de belangrijke rol van CSC Sport voor de Nijmeegse club: ''We zijn ontzettend trots op onze jarenlange samenwerking met deze autoriteit in sportvelden. CSC Sport gaat in gesprek met haar partners en geeft daarbij vakkundig advies. Ook in deze, voor veel bedrijven en organisaties, financieel zware periode boden zij een optie om ons hoofdveld na jaren te renoveren.” 
 

Eredivisie Zondag 24 oktober 2021 De Grolsch Veste
FC Twente
12:15
N.E.C.

Stand Eredivisie
6 Vitesse 16
7 FC Twente 15
8 Heerenveen 13
9 AZ 12
10 SC Cambuur 12
11 NEC 11
12 Heracles 10
13 Go Ahead 10
14 Fortuna Sit. 8
15 RKC Waalwijk 7