Algemeen

N.E.C. en Norbert Alblas verlengen samenwerking met één seizoen

N.E.C. en Norbert Alblas verlengen samenwerking met één seizoen
N.E.C. en Norbert Alblas hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract. De nieuwe verbintenis van de goalie heeft een looptijd van één jaar, tot de zomer van 2021, met de optie voor een extra seizoen. De doelman zette eerder vandaag zijn handtekening onder het contract.

De 25-jarige Alblas streek in de zomer van 2018 neer in Nijmegen. Hij kwam over van Ajax, waar hij het seizoen ervoor kampioen werd van de Jupiler League met Jong Ajax. Eerder kwam de doelman in de jeugd uit voor AZ en vv Amstelveen/Heemraad. In Nijmeegse dienst kwam Alblas, mede door blessureleed, tot zes officiële wedstrijden.

Algemeen directeur Wilco van Schaik: ''Norbert is een uitstekende keeper en kan een heel hoog niveau halen. Dat hebben we kunnen ondervinden in de wedstrijden dat we hem in actie hebben gezien. Norbert heeft hard gewerkt om fit te worden en is met zijn ervaring een waardevolle toevoeging aan onze selectie. We waren beide nog niet klaar, dus we zijn ontzettend blij met deze contractverlenging.’’

''Ik heb me teruggevochten na mijn blessure en keihard gewerkt om hier weer te staan. Het geeft me een trots en dankbaar gevoel dat ik bij deze mooie club blijf. Het wordt nu tijd om weer te genieten op het veld en het vertrouwen van de club terug te betalen.

Stand Keuken Kampioen Divisie
3 Volendam 55
4 Jong Ajax 54
5 NAC Breda 50
6 Go Ahead 48
7 Excelsior 47
8 NEC 45
9 Almere City 44
10 Telstar 44
11 Den Bosch 38
12 Jong Utrecht 38