Algemeen

N.E.C. en Norbert Alblas verlengen samenwerking met één seizoen

N.E.C. en Norbert Alblas verlengen samenwerking met één seizoen
N.E.C. en Norbert Alblas hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract. De nieuwe verbintenis van de goalie heeft een looptijd van één jaar, tot de zomer van 2021, met de optie voor een extra seizoen. De doelman zette eerder vandaag zijn handtekening onder het contract.

De 25-jarige Alblas streek in de zomer van 2018 neer in Nijmegen. Hij kwam over van Ajax, waar hij het seizoen ervoor kampioen werd van de Jupiler League met Jong Ajax. Eerder kwam de doelman in de jeugd uit voor AZ en vv Amstelveen/Heemraad. In Nijmeegse dienst kwam Alblas, mede door blessureleed, tot zes officiële wedstrijden.

Algemeen directeur Wilco van Schaik: ''Norbert is een uitstekende keeper en kan een heel hoog niveau halen. Dat hebben we kunnen ondervinden in de wedstrijden dat we hem in actie hebben gezien. Norbert heeft hard gewerkt om fit te worden en is met zijn ervaring een waardevolle toevoeging aan onze selectie. We waren beide nog niet klaar, dus we zijn ontzettend blij met deze contractverlenging.’’

''Ik heb me teruggevochten na mijn blessure en keihard gewerkt om hier weer te staan. Het geeft me een trots en dankbaar gevoel dat ik bij deze mooie club blijf. Het wordt nu tijd om weer te genieten op het veld en het vertrouwen van de club terug te betalen.
KNVB Beker Zondag 21 april 2024 Feijenoord Stadion 'De Kuip'
Feyenoord
18:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36