Algemeen

N.E.C. – Fortuna Düsseldorf wegens veiligheidsredenen afgelast

N.E.C. – Fortuna Düsseldorf wegens veiligheidsredenen afgelast

Het duel dat N.E.C. aanstaande zaterdag af zou werken tegen Fortuna Düsseldorf gaat niet door. De wedstrijd wordt afgelast vanwege het feit dat er zich in de stad en rondom het stadion onverwachte veiligheidsrisico’s voor zullen doen die niet verantwoord zijn. Het overige programma van de Open Dag, zoals dit reeds gepland stond, zal blijven staan.

Afgelasting

Het duel tegen de Duitse formatie zou afgewerkt worden zonder publiek van de bezoekers, echter waren deze toch voornemens om het duel te bezoeken. Vanwege de veiligheidsrisico’s die dit met zich mee zou brengen voor alle N.E.C.-supporters heeft de club in samenspraak met de gemeente, het OM en de politie dit teleurstellende besluit moeten nemen. De club is uiteraard erg teleurgesteld over deze ontwikkeling, want we hadden ons publiek graag dit fraaie affiche aangeboden op de open Dag.

Programma Open Dag

Het programma van de Open Dag, dat start om 14.00 uur, gaat wel gewoon door.  Samen met de SV N.E.C. en de HKN zal de club kijken naar een eventuele alternatieve invulling vanaf 18.00 uur, hierover gaat de club in overleg met haar supportersverenigingen. Uiteraard is ook de selectie gewoon aanwezig op de Open Dag, dus er is nog steeds voldoende gelegenheid voor N.E.C.’ers om kennis te maken met de nieuwe spelers en om bij te praten met de reeds bekende gezichten in de selectie en staf.

Supporters krijgen geld retour

Alle supporters die reeds een kaartje hebben gekocht voor het duel met Düsseldorf krijgen uiteraard hun kosten vergoed. Op de Open Dag kunnen de kaarten ingeleverd worden bij de balie, waarna men het geld terugkrijgt. Supporters die niet in de gelegenheid zijn om zaterdag hun tickets in te leveren kunnen dit kenbaar maken via ticketing@nec-nijmegen.nl. Bij hen zal het geld teruggestort worden op de rekening. Belangrijk is dat men in de mail het IBAN nummer en het betreffende rij- en stoelnummer(s) vermeld.

Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 22 februari 2019 Goffertstadion
N.E.C.
20:00
Almere City

Stand Keuken Kampioen Divisie
10 Jong Ajax 37
11 Almere City 37
12 FC Eindhoven 35
13 FC Volendam 35
14 SC Cambuur 34
15 NEC 32
16 Telstar 25
17 FC Dordrecht 18
18 Jong AZ 17
19 Helmond Sp. 14