Algemeen

N.E.C. haalt recordbedrag op tijdens gala-avond

N.E.C. haalt recordbedrag op tijdens gala-avond

Maandagavond vormde de Jupiler Lounge in het Goffertstadion het decor een gala-avond, waar naast een exclusief diner middels een veiling diverse bijzondere kavels onder de hamer werden gebracht. Het was voor het eerst sinds 2019 dat de gala-avond werd georganiseerd. De opbrengsten van het gala en de veiling kwamen ten goede aan N.E.C. Maatschappelijk en de HSF-N.E.C. Voetbalacademie. Gedurende de avond werd een recordbedrag van €207.470,- opgehaald.

Algemeen directeur Wilco van Schaik nam als veilingmeester de gavel in de hand. Onder zijn leiding passeerden prachtige prijzen de revue, waaronder een Rolex, een lang weekend New York en een eigen parkeerplek voor het Goffertstadion.

Aan het einde van de avond werd het opgehaalde recordbedrag van €207.470,- gepresenteerd aan het aanwezige gasten. Algemeen directeur N.E.C., Wilco van Schaik, vertelt: “Het was wederom een geweldige gala-avond. Vanwege de coronaperiode was het de afgelopen jaren niet mogelijk om dergelijke evenementen te organiseren en het geeft nu maar weer aan hoe zeer de club N.E.C. leeft bij haar achterban. Met een fantastisch bedrag van €207.470,- hebben de genodigden eens te meer laten zien achter onze jeugdopleiding en maatschappelijke projecten te staan. De komende periode gaan we onze visie verder uitrollen, waarbij het verder ontwikkelen van onze (jeugd)talenten en nóg meer zichtbaarheid in het Rijk van Nijmegen middels onze maatschappelijke projecten de speerpunten zijn. We willen iedereen die deze avond aanwezig was nogmaals bedanken voor de geslaagde avond!”

Foto's gala-avond

KNVB Beker Zondag 21 april 2024 Feijenoord Stadion 'De Kuip'
Feyenoord
18:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36