Algemeen

N.E.C. HOME & AWAY KIT, PRE-ORDER NU!

N.E.C. HOME & AWAY KIT, PRE-ORDER NU!

Weer trekken wij ten strijde! Met deze tekst op de rug speelt N.E.C. binnenkort alle wedstrijden weer op het hoogste niveau, in de Eredivisie!

Ook dit seizoen speelt N.E.C. haar thuiswedstrijden in het inmiddels klassieke balkenshirt. De rood- groen-zwarte kraag, de band bij de mouwen en de details in de nek maken ook dit tenue weer uniek. De kleuren Rood, Groen en Zwart komen overduidelijk terug in het design dat al enige seizoenen meegaat.

Het uittenue van N.E.C. is dit seizoen donkergroen van kleur. Met dezelfde details als op het thuistenue trekt N.E.C. komend seizoen ten strijden in de competitieduels buiten de deur. De eerste wedstrijd van de competitie speelt N.E.C. uit tegen Ajax.In deze wedstrijd zal N.E.C. voor het eerst in het groene tenue te bewonderen zijn. Wil jij ook een N.E.C.-tenue bemachtigen?

De tenues voor de mannen van Rogier Meijer zijn onderweg naar Nijmegen. De tenues die in de fanshop worden verkocht laten nog heel even op zich wachten. Naar verwachting zullen de wedstrijdtenues gedurende het begin van de competitie worden geleverd. Tot die tijd kun jij jouw favoriete N.E.C.-tenue pre-orderen.

Ga naar www.necfanshop.nl en pre-order nu jouw tenue!

IK WIL EEN N.E.C. SHIRT PRE-ORDEREN

Eredivisie Zondag 2 oktober 2022 Goffertstadion
N.E.C.
14:30
Feyenoord

Stand Eredivisie
6 Heerenveen 12
7 Sparta R'dam 10
8 RKC Waalwijk 9
9 FC Utrecht 9
10 Excelsior 9
11 NEC 8
12 FC Groningen 8
13 Go Ahead 6
14 Vitesse 5
15 FC Volendam 5