Algemeen

N.E.C. kijkt terug op een geslaagde Open Dag

N.E.C. kijkt terug op een geslaagde Open Dag

De Open Dag 2022 ligt achter ons. Na een dag vol festiviteiten op het voorplein van De Goffert kunnen we terugkijken op een geslaagde Open Dag. Verdeeld over de dag hebben we circa 7.000 supporters mogen ontvangen!

De Open Dag werd om 11.00 uur afgetrapt met activiteiten op het Kids- en Supportersplein. Tevens startte de verkoop van de nieuwste N.E.C.-shirts, die zowel bij jong als oud erg in trek waren.

Vanaf 12.00 uur startte het programma op het podium. Met Swing-, Dance-, Jazz- en Housemuziek werd het aanwezige publiek klaargestoomd voor het vervolg van een geslaagde Open Dag. Na afloop van de N.E.C. Kenner Quiz startte het hoogtepunt van de middag: de spelerspresentatie. Zowel de stafleden als de spelers werden onder luid applaus op het podium begroet. Daarna was er uiteraard nog ruimte voor handtekeningen en foto’s. Tot slot werd er nogmaals een quiz georganiseerd op het podium, waarbij teammanager Muslu Nalbantoglu uiteindelijk de alwetende N.E.C.-kenner bleek.

Bedankt!

Deze Open Dag was niet mogelijk geweest zonder eenieder die vandaag aanwezig was. We willen supporters, vrijwilligers, partners, sponsors, medewerkers en overige aanwezigen dan ook bedanken voor hun hulp en komst!

Eredivisie Zondag 14 augustus 2022 Kras Stadion
FC Volendam
12:15
N.E.C.

Stand Eredivisie
9 FC Volendam 1
10 RKC Waalwijk 1
11 Heerenveen 1
12 Sparta R'dam 1
13 Fortuna Sit. 0
14 NEC 0
15 Go Ahead 0
16 SC Cambuur 0
17 Vitesse 0
18 FC Emmen 0