Algemeen

N.E.C. kijkt terug op geslaagde eerste training 

N.E.C. kijkt terug op geslaagde eerste training 

N.E.C. en de gemeente Nijmegen kijken terug op een geslaagde eerste trainingsdag van de Nijmeegse club. Afgelopen zondag, 26 juli, waren N.E.C.-supporters voor het eerst in lange tijd weer welkom in het Goffertstadion. Gedurende deze dag, waarbij alle richtlijnen van het RIVM in acht werden genomen, testte de club voor het eerst haar ‘coronabeleid’ in het bijzijn van supporters. 

Zo werd supporters vooraf gevraagd een gezondheidscheck te doen, konden er op naam geregistreerde kaarten worden afgenomen en werd er overal tenminste anderhalve meter afstand gehouden tussen supporters, zowel op de tribune als in de grachten. Daarnaast is er gebruik gemaakt van looproutes op drukke punten, zoals toiletten en horecagelegenheden.  

N.E.C. kijkt met goed gevoel terug op de organisatie van deze eerste test en dankt haar supporters voor de manier waarop zij zich de eerste trainingsdag hebben gedragen. Deze dag heeft tot nieuwe inzichten geleid, waardoor N.E.C. nu verder kan met het optimaliseren van het stadion voor de competitiestart. Een voorbeeld hiervan is het verder verbeteren van de uitstroom na afloop van een wedstrijd. Alleen samen kunnen we deze doelen behalen.  

#SamenTenStrijde 

Oefenduel Dinsdag 11 augustus 2020 Sportlaan 3 Veldhoven
v.v. UNA
19:00
N.E.C.

Stand Keuken Kampioen Divisie
3 Volendam 55
4 Jong Ajax 54
5 NAC Breda 50
6 Go Ahead 48
7 Excelsior 47
8 NEC 45
9 Almere City 44
10 Telstar 44
11 Jong Utrecht 38
12 Den Bosch 35