Algemeen

N.E.C. kijkt terug op geslaagde eerste training 

N.E.C. kijkt terug op geslaagde eerste training 

N.E.C. en de gemeente Nijmegen kijken terug op een geslaagde eerste trainingsdag van de Nijmeegse club. Afgelopen zondag, 26 juli, waren N.E.C.-supporters voor het eerst in lange tijd weer welkom in het Goffertstadion. Gedurende deze dag, waarbij alle richtlijnen van het RIVM in acht werden genomen, testte de club voor het eerst haar ‘coronabeleid’ in het bijzijn van supporters. 

Zo werd supporters vooraf gevraagd een gezondheidscheck te doen, konden er op naam geregistreerde kaarten worden afgenomen en werd er overal tenminste anderhalve meter afstand gehouden tussen supporters, zowel op de tribune als in de grachten. Daarnaast is er gebruik gemaakt van looproutes op drukke punten, zoals toiletten en horecagelegenheden.  

N.E.C. kijkt met goed gevoel terug op de organisatie van deze eerste test en dankt haar supporters voor de manier waarop zij zich de eerste trainingsdag hebben gedragen. Deze dag heeft tot nieuwe inzichten geleid, waardoor N.E.C. nu verder kan met het optimaliseren van het stadion voor de competitiestart. Een voorbeeld hiervan is het verder verbeteren van de uitstroom na afloop van een wedstrijd. Alleen samen kunnen we deze doelen behalen.  

#SamenTenStrijde 

Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 23 oktober 2020 Goffertstadion
N.E.C.
18:45
Go Ahead Eagles

Stand Keuken Kampioen Divisie
1 SC Cambuur 19
2 NAC Breda 18
3 Almere City 18
4 Graafschap 16
5 NEC 13
6 Roda JC 12
7 FC Volendam 12
8 Telstar 12
9 Go Ahead 12
10 Jong Ajax 12