Algemeen

N.E.C. kijkt terug op geslaagde supportersavond

N.E.C. kijkt terug op geslaagde supportersavond

Gisteravond vond de supportersavond bij N.E.C. plaats. Met 280 supporters in de Jupiler Lounge en een gevarieerd programma kan er worden teruggekeken op een geslaagde supportersavond.

Vanaf 17.15 uur waren supporters welkom in het Goffertstadion, waarna de supportersavond na een korte introductie om 18.00 uur werd afgetrapt. In het bijzijn van algemeen directeur Wilco van Schaik, trainer Rogier Meijer, aanvoerder Lasse Schรถne en Marcel Boekhoorn werden actuele onderwerpen besproken. N.E.C. had voorafgaand aan de supportersavond gevraagd om onderwerpen en vragen aan de heren aan te leveren, wat in grote getalen is gedaan. Onder andere de laatste ontwikkelingen omtrent een nieuw stadion, (winterse) versterkingen, de renovaties van de afgelopen maanden en de ambities van Lasse Schรถne passeerden de revue.

Na de onderbreking hadden de aanwezige supporters de gelegenheid om vragen stellen aan Mattijs Branderhorst, Dirk Proper, Ibrahim Cissoko, Robin Roefs en Magnus Mattsson, waarna de avond โ€“ onder het genot van een hapje en een drankje โ€“ werd afgesloten met tafelgesprekken met de spelers.

Namens N.E.C. bedankt voor het insturen van de vragen en de aanwezigheid op de supportersavond!

Onderstaande video geeft een impressie van de supportersavond!

Eredivisie Zondag 8 januari 2023 Goffertstadion
N.E.C.
14:30
Ajax

Stand Eredivisie