Algemeen

N.E.C. legt André Fomitschow en Fabian Gmeiner vast

N.E.C. legt André Fomitschow en Fabian Gmeiner vast
N.E.C. heeft de gewenste invullingen op de linksbackpositie binnen. De Duitser André Fomitschow komt transfervrij over van 1. FC Kaiserslautern en tekent een contract voor één jaar met een optie tot een jaar verlenging. De Oostenrijkse Fabian Gmeiner, die eerder al op proef was bij N.E.C., komt over van VfB Stuttgart en tekent een contract voor twee jaar met een optie tot een jaar verlenging.

De 25-jarige Fomitschow begon zijn profcarrière bij VfL Wolfsburg in de A-jeugd en later in het tweede team van de club. Hierna kwam de verdediger nog uit voor de Duitse clubs Fortuna Düsseldorf, Energie Cottbus en tot slot het eerder genoemde FC Kaiserlautern.

Oostenrijks jeugdinternational Fabian Gmeiner kwam eind juli op proef bij N.E.C. en liet een goede indruk achter. Die periode wordt nu alsnog bezegeld met een tweejarig contract. De 19-jarige Gmeiner is afkomstig uit de jeugd van VfB Stuttgart en is meervoudig jeugdinternational van Oostenrijk. Onlangs speelde hij met Oostenrijk onder 19 jaar op het EK O19 in Duitsland.

Welkom bij N.E.C. Fabian en André!

Stand Keuken Kampioen Divisie
4 Den Bosch 63
5 Go Ahead 63
6 TOP Oss 62
7 Almere 62
8 RKC 59
9 NEC 58
10 Cambuur 58
11 Jong Ajax 56
12 MVV Maastr. 54
13 Roda JC 53