Algemeen

N.E.C. neemt merchandising in eigen beheer

N.E.C. neemt merchandising in eigen beheer
Met ingang van vandaag, woensdag 1 juli, neemt N.E.C. haar fanshop in eigen beheer. Voorheen ging de verkoop en productie van N.E.C.-merchandise in samenwerking met Badge Direct B.V., met als vlaggenschip Voetbalshop.nl. Nu het contract tussen beide partijen is geëindigd heeft N.E.C. ervoor gekozen het merchandiseproces in eigen beheer te nemen.  

Binnenkort lanceert N.E.C. een eigen online omgeving, waarbij het voor supporters mogelijk is om de nieuwe merchandise van N.E.C. online aan te schaffen. Dit proces zal de gehele maand juli in beslag nemen. In de tussentijd blijft de fanshop in het Goffertstadion geopend, zodat jij te allen tijde bij ons terecht kan op doordeweekse dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur.  

HEUS Sport 

N.E.C. zal de komende drie seizoenen op merchandisegebied ondersteund worden door HEUS Sport. Dick de Heus, eigenaar van HEUS Sport, heeft jarenlange ervaring op het gebied van merchandise in de voetbalwereld. Zo was hij onder andere ruim vier jaar Merchandise Manager bij Feyenoord.  

Dick de Heus is trots op de 3-jarige samenwerking. "Als HEUS Sport ontzorgen en verzorgen wij ‘aan de achterkant’ de merchandising voor sportorganisaties. Wij brengen onze kennis en expertise in en gebruiken daarbij ons netwerk voor het samenstellen van een mooie collectie, het realiseren van een eigen webshop en zorgen ervoor dat iedere supporter op tijd zijn online bestellingen krijgt geleverd. Daarnaast helpen wij N.E.C. met het opzetten van mooie merchandising-campagnes om de verkoop van N.E.C.-merchandise te stimuleren en mooie extra inkomsten voor N.E.C. te realiseren!" 
 
Toekomst  

Martijn Ruiter, Manager Commerciële Zaken N.E.C., is eveneens verheugd met de ontwikkelingen op merchandisegebied: ''Door de merchandising in eigen beheer te nemen zetten we als club mooie stappen richting de toekomst. Hierdoor wordt het financieel aantrekkelijker voor N.E.C. én kunnen we een nieuwe collectie ontwikkelen wat betreft fanartikelen, waarbij de wensen van supporters centraal staan. Tevens danken we Badge Direct B.V. voor de jarenlange fijne samenwerking en kijken uit naar de samenwerking met HEUS Sport.'' 
Oefenduel Dinsdag 11 augustus 2020 Sportlaan 3 Veldhoven
v.v. UNA
19:00
N.E.C.

Stand Keuken Kampioen Divisie
3 Volendam 55
4 Jong Ajax 54
5 NAC Breda 50
6 Go Ahead 48
7 Excelsior 47
8 NEC 45
9 Almere City 44
10 Telstar 44
11 Jong Utrecht 38
12 Den Bosch 35