Algemeen

N.E.C. oefent op zaterdag 11 augustus tegen Fortuna Düsseldorf tijdens Kick-Off

N.E.C. oefent op zaterdag 11 augustus tegen Fortuna Düsseldorf tijdens Kick-Off

De laatste tegenstander van de voorbereidingscampagne is bekend. In verband met de beschikbaarheid van de tegenstander is de seizoensopening een dag verplaatst van vrijdag naar zaterdag. Op 11 augustus kruist de ploeg van Jack de Gier de degens met Bundesliga-ploeg Fortuna Düsseldorf. Voorafgaand en na afloop van dit duel is er een leuk en gevarieerd programma voor jong en oud. Het duel met de Duitsers wordt om 18.00 uur afgewerkt in De Goffert, maar vanaf 14.00 uur is er reeds voldoende te doen rondom het stadion.

Kidsplein

Om 14.00 uur opent De Eendracht haar deuren, waar voor de jongste supporters diverse speeltoestellen zullen zijn. Ook zullen spelers en stafleden rond dit tijdstip aanwezig zijn op De Eendracht, zodat er voldoende gelegenheid is om een handtekening te scoren en op de foto te gaan met de N.E.C.’ers. 

SV Plein

Ook op het SV plein kunnen supporters vanaf 14.00 uur terecht. Diverse artiesten en DJ’s zullen tot de wedstrijd, maar ook na afloop daarvan, zorgen voor de muzikale omlijsting van de gezellige middag. Na afloop van de wedstrijd bezoeken de spelers het SV-plein, om samen met de supporters het glas te kunnen heffen op het nieuwe seizoen.

Hazenkamp

Onder de Hazenkamp tribune wordt, evenals op het SV plein, voorafgaand aan de wedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf opgetreden door diverse DJ’s.

De wedstrijd

Het stadion opent om 17.00 uur haar deuren voor het duel met Fortuna Düsseldorf. Voor dit duel zullen de Hazenkamptribune en de Gofferttribune geopend zijn. De wedstrijd start om 18.00 uur.

Kaartprijs

De kaartprijs voor dit duel is € 10,-. Seizoenkaarthouders krijgen, vanwege hun loyaliteit, 50% korting op één toegangsbewijs. Dit geldt tevens voor de leden van de N.E.C. Juniors en Squad. Zij kunnen online en bij de kassa voor € 5,- één kaart aanschaffen. De kaartverkoop voor de wedstrijd is vandaag gestart.

Kaartverkoop N.E.C. - Fortuna Düsseldorf

Keuken Kampioen Divisie Zondag 18 november 2018 Goffertstadion
N.E.C.
16:45
Sparta Rotterdam

Stand Keuken Kampioen Divisie
3 FC Den Bosch 28
4 FC Twente 26
5 Almere City 26
6 TOP Oss 24
7 Roda JC 21
8 NEC 21
9 SC Cambuur 20
10 Jong Ajax 19
11 Jong PSV 19
12 Telstar 18