Algemeen

N.E.C. presenteert nieuw thuis- en uitshirt 2019-2020

N.E.C. presenteert nieuw thuis- en uitshirt 2019-2020

Morgenavond zal N.E.C. voor het eerst in het nieuwe thuisshirt aantreden. Met trots presenteren we vandaag alvast ons nieuwe thuis- en uittenue! Ook komend seizoen zal er in De Goffert altijd gespeeld worden in het balkenshirt. Buitenshuis zal N.E.C. aantreden in een zwart uittenue, gebaseerd op de vlag van Nijmegen. Zo draagt de selectie de stadskleuren ook buiten de poorten van Nijmegen met zich mee.

Details
In de buitenzijde van de nek van beide shirts staat NIJMEGEN geborduurd. Onderin, aan de zijkant van de shirts, zowel uit als thuis, zijn de clubkleuren subtiel verwerkt. Deze kleuren komen ook terug aan de onderkant van de broek. Het gestikte LEGEA logo op de borst is onveranderd gebleven, maar ook op de bovenkant van de schouders en de achterkant van de broek is tevens het nieuwe beeldmerk van de kledingleverancier zichtbaar. Het balkenshirt is dit seizoen tevens voorzien van een zwarte rand aan het einde van de mouw.

Het stiksel in de kraag van beide shirts is aangepast aan de kleuren van het tenue. In het balkenshirt prijken de kleuren rood, groen en zwart in de nek, bij het uitshirt zijn deze rood en zwart. De sokken zijn dit jaar voorzien van een Rood, Groen & Zwarte baan, met als opdruk MCM, de verwijzing naar het oprichtingsjaar van de club.

Verkoop

Beide shirts zijn vanaf 3 augustus verkrijgbaar. De verkoop start op de Open Dag van N.E.C. De prijzen zijn onveranderd ten opzichte van vorig seizoen. Volwassenmaten zijn verkrijgbaar voor € 64,95 en kindermaten kosten ook dit jaar € 59,95. Seizoenkaarthouders krijgen 10% korting op de aanschaf van de shirts.Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 30 augustus 2019 Goffertstadion
N.E.C.
20:00
SC Telstar

Stand Keuken Kampioen Divisie
9 TOP Oss 3
10 Jong Utrecht 3
11 Go Ahead 3
12 Jong Ajax 1
13 Jong PSV 1
14 NEC 1
15 FC Den Bosch 1
16 Jong AZ 1
17 Helmond Sp. 1
18 Roda JC 1