Algemeen

N.E.C.-spelers trotseren de kou met warmtedekens

N.E.C.-spelers trotseren de kou met warmtedekens

Vanaf komende wedstrijd, de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch, zullen de wissels van N.E.C. tijdens de wedstrijd warm worden gehouden door nieuwe warmtedekens. Deze dekens, geleverd door Belieff en Sit&Heat, zorgen ervoor dat de spelers die gedurende de wedstrijd op de bank zitten warm blijven.

In de koude wintermaanden is het belangrijk dat de spelers van N.E.C. na een intensieve warming-up niet volledig afkoelen. Middels de warmtedekens van Sit&Heat kunnen we de veldprestaties van onze spelers optimaliseren doordat de spieren warm blijven als zij op de bank dienen plaats te nemen.

Teammanager Muslu Nalbanto─člu is blij met deze 'aanwinst': "In mijn tweede seizoen bij N.E.C. zat ik vaker op de bank. Met koude voeten invallen is dan niet prettig. Met de warmtedekens wordt ervoor gezorgd dat de spelers op de bank geen koude spieren of koude voeten krijgen als ze stil zitten. De kou is van grote invloed op de spieren van onze spelers als zij een helft, of soms een hele wedstrijd op de bank zitten. Ik ben blij dat we met deze dekens een oplossing hebben voor de kou die we de komende maanden tegemoet gaan."

Belieff en Sit&Heat, bedankt!

Meer informatie over Belieff en Sit&Heat vind je hier!
Belieff
Sit&Heat

Keuken Kampioen Divisie Maandag 25 januari 2021 Jan Louwers Stadion
FC Eindhoven
21:00
N.E.C.

Stand Keuken Kampioen Divisie
1 SC Cambuur 47
2 Almere 47
3 Graafschap 41
4 NAC Breda 37
5 Go Ahead 35
6 NEC 35
7 FC Volendam 34
8 Telstar 31
9 FC Eindhoven 27
10 Roda JC 26