Algemeen

N.E.C.-spelers trotseren de kou met warmtedekens

N.E.C.-spelers trotseren de kou met warmtedekens

Vanaf komende wedstrijd, de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch, zullen de wissels van N.E.C. tijdens de wedstrijd warm worden gehouden door nieuwe warmtedekens. Deze dekens, geleverd door Belieff en Sit&Heat, zorgen ervoor dat de spelers die gedurende de wedstrijd op de bank zitten warm blijven.

In de koude wintermaanden is het belangrijk dat de spelers van N.E.C. na een intensieve warming-up niet volledig afkoelen. Middels de warmtedekens van Sit&Heat kunnen we de veldprestaties van onze spelers optimaliseren doordat de spieren warm blijven als zij op de bank dienen plaats te nemen.

Teammanager Muslu Nalbantoğlu is blij met deze 'aanwinst': "In mijn tweede seizoen bij N.E.C. zat ik vaker op de bank. Met koude voeten invallen is dan niet prettig. Met de warmtedekens wordt ervoor gezorgd dat de spelers op de bank geen koude spieren of koude voeten krijgen als ze stil zitten. De kou is van grote invloed op de spieren van onze spelers als zij een helft, of soms een hele wedstrijd op de bank zitten. Ik ben blij dat we met deze dekens een oplossing hebben voor de kou die we de komende maanden tegemoet gaan."

Belieff en Sit&Heat, bedankt!

Meer informatie over Belieff en Sit&Heat vind je hier!
Belieff
Sit&Heat

Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 84
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 63
4 AZ 55
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36