Algemeen

N.E.C.-talenten sluiten aan tijdens voorbereiding

N.E.C.-talenten sluiten aan tijdens voorbereiding

Waar afgelopen seizoen al Sturing, Hoogveld, Kadioglu, van Zundert, Oratmangoen en Den Heijer vanuit Jong N.E.C. of vanuit de Voetbal Academie doorstroomden naar het eerste elftal van de Nijmegenaren, zullen in de voorbereiding op het aanstaande seizoen weer een aantal talenten aansluiten bij de selectie van N.E.C. en mogen ruiken aan het trainen en spelen van wedstrijden bij het eerste elftal.

Bart van Rooij en Dani Theunissen, afgelopen seizoen respectievelijk de rechtsback van N.E.C. O17 en de linksbuiten van N.E.C. O19/Jong N.E.C., zullen de eerste twee weken van de voorbereiding meetrainen met het eerste elftal. Voor Lance Duijvestijn, afkomstig van ADO Den Haag O19, en Steven Smulder, rechtermiddenvelder van Jong N.E.C., geldt dat ook zij in de voorbereiding op het nieuwe seizoen mogen opstarten met de mannen van Jack van Gier. 

Technisch directeur Remco Oversier: “Elke talentvolle speler kent zijn eigen pad naar het profvoetbal. Bij N.E.C. geven we zorgvuldig richting aan dit proces, door voor iedere speler een op maat plan te faciliteren. Voor deze jongens is dit, in deze fase van hun ontwikkelingsproces, een mooie kans die ze met beide handen aan moeten grijpen door elke dag te vechten voor hun kans en eigen ontwikkeling.”

De voorbereiding van N.E.C. op het seizoen 2018/2019 is grotendeels rond. Deze wordt later vandaag bekend gemaakt!

KNVB Beker Zondag 21 april 2024 Feijenoord Stadion 'De Kuip'
Feyenoord
18:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36