Algemeen

N.E.C. verlengt contract Bart van Rooij

N.E.C. verlengt contract Bart van Rooij

N.E.C. en Bart van Rooij hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot 30 juni 2021. De gisteren 19 jaar geworden rechtsback verlengt zijn verbintenis met één jaar, tot de zomer van 2022. In de deal is een optie meegenomen voor nog een extra seizoen in De Goffert.

Op 9-jarige leeftijd sloot Van Rooij aan bij de Voetbalacademie van N.E.C. en doorliep sindsdien alle jeugdelftallen. In februari 2019 maakte hij vervolgens zijn debuut voor de Nijmeegse club tijdens de wedstrijd N.E.C. – Almere City FC (5-0), waar hij na 83 minuten Guus Joppen verving. Dit seizoen veroverde de rechtsback een basisplaats binnen de Nijmeegse gelederen.

Van Rooij is trots op zijn contractverlenging: ‘’Ik heb de gehele jeugdopleiding bij N.E.C. doorlopen en sinds dit seizoen een basisplaats in het eerste elftal veroverd. We zijn toen in gesprek gegaan om mijn contract te verlengen en ik ben heel trots dat dit nu is gelukt. We hebben samen met N.E.C. een plan uitgestippeld en ik wil daar graag een onderdeel van zijn. Het aankomende seizoen gaan we weer alles uit de kast halen en hoop ik me wederom verder te ontwikkelen.’’

Stand Keuken Kampioen Divisie
3 Volendam 55
4 Jong Ajax 54
5 NAC Breda 50
6 Go Ahead 48
7 Excelsior 47
8 NEC 45
9 Almere City 44
10 Telstar 44
11 Den Bosch 38
12 Jong Utrecht 38