Algemeen

N.E.C. versterkt defensie met Gabriël Çulhaci

N.E.C. versterkt defensie met Gabriël Çulhaci

N.E.C. heeft zich verzekerd van de diensten van Gabriël Çulhaci. De 20-jarige linkervleugelverdediger wordt voor één seizoen gehuurd van Jong FC Utrecht. Gabriël Çulhaci sluit naar alle waarschijnlijkheid morgen aan bij de groep van trainer/coach Rogier Meijer.

Çulhaci doorliep de jeugdopleiding van FC Utrecht en maakte ook regelmatig deel uit van de jeugdselectie van het Nederlands elftal O18. De verdediger speelde reeds 53 duels in de Keuken Kampioen Divisie voor Jong FC Utrecht en speelde 5 duels in het Nederlandse jeugdelftal O18.

Wilco van Schaik over de komst van Çulhaci: "We zochten een bepaald type linksback. We zijn in gesprek gekomen met FC Utrecht en hebben we de ontwikkeling van Gabriël het afgelopen jaar gevolgd. Op deze positie, waar we specifieke kwaliteiten zochten, denken we dat hij een goede toevoeging is. Blij zijn we dat Gabriël deze week aansluit bij de selectie van N.E.C.

Gabriël is blij dat hij bij de Nijmeegse club aan de slag kan gaan: "De afgelopen jaren heb ik veel geleerd bij FC Utrecht. Ik heb veel wedstrijden mogen spelen in de Keuken Kampioen Divisie en de gehele voorbereiding op het nieuwe seizoen heb ik met de selectie van FC Utrecht meegedaan. Ik heb er zin in om mijzelf verder te ontwikkelen bij N.E.C. en kijk er naar uit om zo snel mogelijk in het Goffertstadion te spelen."

Eredivisie Maandag 6 mei 2024 Van Donge & De Roo Stadion
Excelsior
20:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 84
2 Feyenoord 75
3 FC Twente 63
4 AZ 58
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 46
8 Sparta R'dam 43
9 Go Ahead 42
10 Heerenveen 36