Algemeen

N.E.C. versterkt zich met Yvandro Borges Sanches

N.E.C. versterkt zich met Yvandro Borges Sanches

Yvandro Borges Sanches versterkt de gelederen van N.E.C. per direct. De 19-jarige vleugelaanvaller uit Luxemburg wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Borussia Mönchengladbach. 

Technisch directeur Carlos Aalbers is blij met de versterking op de vleugels. “Zoals meermaals aangegeven was een van onze prioriteiten een versterking op de vleugels. Yvandro geeft ons meer opties omdat hij op beide vleugels uit de voeten kan.”

Borges Sanches maakte in 2020 de overstap vanuit RCFU Luxemburg naar Gladbach. Daar startte de geboren Luxemburger nog in het tweede elftal, twee seizoenen later werd hij toegevoegd aan de eerste selectie. Hij viel daar tot dusver zes keer in en was bij de openingswedstrijd dit seizoen tegen Augsburg belangrijk toen hij in extremis een penalty verdiende.  

Voor het nationale elftal kwam Borges Sanches ondanks zijn jonge leeftijd al 23 keer uit. Hij was daarin driemaal trefzeker. 

Sanches sluit per direct aan bij de selectie van trainer Rogier Meijer en kan zondag in de uitwedstrijd tegen Feyenoord voor het eerst in actie komen.

Eredivisie Maandag 6 mei 2024 Van Donge & De Roo Stadion
Excelsior
20:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
2 Feyenoord 78
3 FC Twente 63
4 AZ 61
5 Ajax 52
6 FC Utrecht 49
7 NEC 47
8 Go Ahead 43
9 Sparta R'dam 43
10 Heerenveen 37
11 Fortuna Sit. 36