Algemeen

Nieuwe collectibles, fanbelevingen en mogelijkheden in de FanEx app

Nieuwe collectibles, fanbelevingen en mogelijkheden in de FanEx app

Vanaf vandaag is de nieuwste versie van de FanEx app live, waarin supporters onder andere de mogelijkheid hebben om gave Collectibles te verzamelen en collecties vol te maken. Daarnaast wordt er gevraagd naar je mening over de Collectibles (verzamelingen/ NFT's) en de Perks (voordelen) in de daarvoor ontwikkelde polls. Lees hier meer!

Nieuwe features FanEx app

De markt in de FanEx app is live! Dat betekent dat supporters Collectibles, en de daarbij behorende Perks, vanaf nu met andere N.E.C.-supporters kunt verhandelen. Wil je een collectie compleet maken om zo een gave Perk te scoren? Check dan de marktplaats in de app voor de Collectibles, óf verkoop daar jouw Collectibles zodat iemand anders zijn of haar collectie compleet kan maken.

Blijf jij op de hoogte van het laatste N.E.C.-nieuws? Laat jij jouw mening weten over de nieuwste perks? Wie denk jij dat de topscorer van N.E.C. wordt dit seizoen? We zijn benieuwd naar jouw input!

Beleef 'Jouw Wedstrijddag' als échte profvoetballer van N.E.C. 

Wil jij op zondag 23 oktober als een echte profvoetballer van N.E.C. naar de wedstrijd N.E.C. - Go Ahead Eagles? Scoor dan nu één van de elf wedstrijddag-Collectibles. Ben je in het bezit van één van de Collectibles? Dan krijg jij op de dag van de wedstrijd een unieke inkijk in de wereld van een échte profvoetballer. Een tactische voorbespreking op de wedstrijd, het veld in het Goffertstadion betreden en een interview met de pers! Tevens ontvang je aan het eind van de dag een N.E.C.-shirt, gesigneerd door de gehele selectie! Ga nu naar de FanEx App en zorg dat je erbij bent!

Download hier de iOS FanEx app
Download hier de Android app

Eredivisie Maandag 6 mei 2024 Van Donge & De Roo Stadion
Excelsior
20:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 84
2 Feyenoord 75
3 FC Twente 63
4 AZ 58
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 46
8 Sparta R'dam 43
9 Go Ahead 42
10 Heerenveen 36