Algemeen

Oefenprogramma N.E.C. ter voorbereiding op het nieuwe seizoen

Oefenprogramma N.E.C. ter voorbereiding op het nieuwe seizoen

De eerste training van N.E.C., ter voorbereiding op het nieuwe seizoen, vindt plaats op woensdag 26 juni. In de aanloop naar de eerste competitiewedstrijd werken de Nijmegenaren diverse wedstrijden in én buiten de regio af, waaronder ook twee oefenwedstrijden in Duitsland. Tijdens de open dag staat daarnaast een fraai affiche in eigen huis op het programma: N.E.C. treft dan het Spaanse Osasuna. In de eerste week van juli volgt alle kaartverkoopinformatie voor deze duels.

Op woensdag 26 juni verschijnt N.E.C. om 14.00 uur voor het eerst op de trainingsvelden van De Eendracht. De maandag en dinsdag hiervoor staan in het teken van medische testen, welke binnen worden afgewerkt.

Amateurverenigingen
De oefencampagne wordt gestart op dinsdag 2 juli. N.E.C. gaat dan op bezoek bij Overasseltse Boys. Vier dagen later, op zaterdag 6 juli, staat de traditionele wedstrijd tegen de N.E.C. amateurs op het programma. Maandag 15 juli speelt N.E.C. tegen Dio’30, in Druten.

Duitsland
In de week van 8 juli werkt N.E.C. twee wedstrijden af in Duitsland. Dinsdag 9 juli kruist N.E.C. de degens met Sportfreunde Lotte. De ploeg uit de gelijk genaamde stad degradeerde dit seizoen uit de 3. Liga en is volgend jaar actief in de Regionalliga. Op vrijdag 12 juli staat het treffen met Wuppertaler SV, uitkomend in de Regionalliga Nord, op de agenda. Dit duel vindt plaats in het Stadion am Zoo, de thuishaven van Wuppertaler.

Almere City en RKC Waalwijk
20 juli treft N.E.C. in Amsterdam competitiegenoot Almere City FC en zes dagen later is RKC Waalwijk de tegenstander. De promovendus komt op vrijdag 26 juli naar Weurt. Vier dagen later, op 30 juli, oefent N.E.C. opnieuw dichtbij huis. Ditmaal tegen De Treffers, op Sportpark Zuid.

Open Dag
Last best, dat kunnen we wel stellen over de laatste tegenstander van de oefencampagne. Tijdens de open dag, welke plaatsvindt op zaterdag drie augustus, komt de Spaanse La Liga 2 kampioen Osasuna op bezoek in De Goffert. De wedstrijd tegen de Spanjaarden, die komend seizoen dus uitkomen in de Primera Division, vangt aan om 18:00 uur.

Datum Tegenstander Locatie Tijdstip
Dinsdag 2 juli Overasseltse Boys Sportpark de Passelegt 19:00 uur
Zaterdag 6 juli N.E.C. amateurs De Eendracht 19:00 uur
Dinsdag 9 juli SF Lotte Info. volgt nog 19:00 uur
Vrijdag 12 juli Wuppertaler SV Stadion am Zoo 19:00 uur
Maandag 15 juli Dio'30 Sportpark de Gelenberg 19:00 uur
Zaterdag 20 juli Almere City Only Friends Sportcentre 12:00 uur
Vrijdag 26 juli RKC Waalwijk Sportpark de Kamp 19:00 uur
Dinsdag 30 juli De Treffers Sportpark Zuid 19:00 uur
Zaterdag 3 augustus Osasuna Goffertstadion 18:00 uur


 

Stand Keuken Kampioen Divisie
3 Volendam 55
4 Jong Ajax 54
5 NAC Breda 50
6 Go Ahead 48
7 Excelsior 47
8 NEC 45
9 Almere City 44
10 Telstar 44
11 Den Bosch 38
12 Jong Utrecht 38