Algemeen

Oefenwedstrijd N.E.C. - OFI Kreta mogelijk in volle Goffert

Oefenwedstrijd N.E.C. - OFI Kreta mogelijk in volle Goffert

N.E.C. bekijkt de mogelijkheden om de oefenwedstrijd tegen OFI Kreta in een vol stadion af te werken. Met de huidig geldende richtlijnen van het RIVM is N.E.C. voornemens om de wedstrijd met publiek in het Goffertstadion te laten plaatsvinden. De overige oefenwedstrijden waar N.E.C. als thuisploeg aantreedt zullen zonder of deels met publiek worden gespeeld. 

Donderdag 1 juli aanstaande speelt N.E.C. om 19.30 uur haar eerste oefenwedstrijd op Sportcomplex De Eendracht, tegen S.C. NEC. Wegens beperkte mogelijkheden omtrent de 1,5 meter maatregel, die nog steeds geldend is op moment van spelen, heeft N.E.C. de mogelijkheid om een klein aantal supporters toe te laten bij de wedstrijd. Seizoenkaart Plus-houders krijgen vanaf maandag 28 juni om 12.00 uur, online de mogelijkheid om een kaartje voor deze wedstrijd te bemachtigen. Eventueel overblijvende kaarten zullen vanaf dinsdag 12.00 uur in de onlineverkoop gaan voor de overige seizoenkaarthouders, voor €5,- per toegangskaart.

Of de uitwedstrijden van de oefencampagne van de Nijmegenaren voor supporters te bezoeken zijn is nog niet bekend. Het eerstvolgende 'thuisduel' na de wedstrijd tegen S.C. NEC, vindt plaats in Weurt, tegen RKC Waalwijk. Ook voor deze wedstrijd worden de mogelijkheden op dit moment bekeken. Op vrijdag 30 juli speelt N.E.C. de oefenwedstrijd tegen het Griekse OFI Kreta in de Goffert. N.E.C. doet er alles aan om te zorgen dat deze wedstrijd, binnen de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM, kan worden afgewerkt in een vol stadion.

Net als vorig seizoen zal N.E.C. waar mogelijk alle oefenwedstrijden livestreamen via het eigen Youtube kanaal.

Klik hier voor het volledige oefenprogramma van N.E.C.

KNVB Beker Zondag 21 april 2024 Feijenoord Stadion 'De Kuip'
Feyenoord
18:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36