Algemeen

Open Dag en afscheid Jeffrey Leiwakabessy op zondag 6 augustus

Open Dag en afscheid Jeffrey Leiwakabessy op zondag 6 augustus
Op zondag 6 augustus vindt traditiegetrouw de Open Dag van N.E.C. plaats. Een Open Dag met een bijzonder einde, want deze dag zal in het teken staan van een N.E.C.-held die een punt achter zijn voetbalcarrière zet. Op zondag 6 augustus, als afsluiting van de Open Dag, speelt Jeffrey Leiwakabessy zijn allerlaatste wedstrijd in het rood-groen-zwart. 

De Open Dag vindt plaats op het stadionplein voor het Goffertstadion. Je bent vanaf 12.00 uur van harte welkom. Om 13.00 uur maken de spelers en staf hun opwachting op het podium. Daarna is het natuurlijk mogelijk om een foto en handtekening te scoren van de spelers.  Om 15.00 uur stoppen de activiteiten en gaat het stadion open voor de afscheidswedstrijd van Leiwa, die om 16.00 uur begint.  

Freestylers en het Zoenteam van Ronald McDonald Huis 

Over het terrein lopen ook gedurende de Open Dag freestylers, die hun kunsten met de bal aan je vertonen. Je kunt ook een Zoenteam tegenkomen van het Ronald McDonald Huis, één van de goede doelen die onze maatschappelijke stichting N.E.C. Doelbewust steunt. Met een donatie draag je bij aan een zoen voor een ziek kind en het gezin, die het hard nodig hebben. 

Rondleidingen en prijzen winnen met Foot Darts 

Altijd al plekken in en rondom de Goffert willen bezoeken waar je nog niet eerder bent geweest zoals de kleedkamers, de persruimte of het krachthonk? Op de Open Dag wordt het stadion tussen 12.00 uur en 14.00 uur open gegooid en kun je met een leuk routeboekje de verschillende ruimtes verkennen.

Op het stadionplein kun je met Foot Darts leuke prijzen winnen! Voor €2,- mag je een poging wagen, de helft van dat bedrag gaat naar een goed doel. Je maakt kans op onder andere een gesigneerd N.E.C.-shirt. 

N.E.C. Juniors jubileum-plein 

Onze kidsclub bestaat 15 jaar! Daarom is er groot feest op de Open Dag voor de jonge supporters. Rondom het stadion staan er weer diverse spellen en attracties. Wat te denken van een zweefmolen en een echte stormbaan. Ook is het mogelijk om zelf popcorn te maken of een suikerspin te draaien. 

Verkoop nieuwe thuistenue 2017-2018 

Onlangs presenteerde N.E.C. de nieuwe wedstrijdtenues voor aankomend seizoen . Exclusief op de Open Dag: de eerste mogelijkheid om het nieuwe thuisshirt aan te schaffen! Iedere supporter die op de Open Dag zijn of haar N.E.C. shirt koopt, zal een voucher ontvangen, waarmee hij of zij voor €10,- een naam + rugnummer kan laten drukken bij Textieldrukkerij Nijmegen.

Er is ook weer tweedehands verkoop van afgelopen seizoen. Die verkoop is zoals altijd wel beperkt waarbij geldt op = op. 

Seizoenkaartverkoop en lid worden 

Heb jij je plek in het Goffertstadion voor aankomend seizoen nog niet verzekerd? Ook dat is mogelijk op de Open Dag. Met een seizoenkaart bezoek je de 19 thuiswedstrijden al vanaf €131,-. Het is tijdens de Open Dag ook mogelijk om lid te worden van de N.E.C. Juniors, N.E.C. Squad of van Supportersvereniging N.E.C. (SV N.E.C.). 

Algemene info 

De parkeermogelijkheden zijn zeer beperkt, dus bezoek de Open Dag vooral met de fiets of te voet. Zoals bekend zijn supporters met een lokaal of landelijk stadionverbod niet welkom op de Open Dag. Op het Goffert Hospitality-plein staan diverse eet- en drinkstands. Er kan daar alleen met contant geld betaald worden! Er is geen mogelijkheid tot pinnen, behalve bij de merchandise of als je een seizoenkaart wilt aanschaffen. Bijpinnen is daar niet mogelijk, dus neem voldoende contant geld mee voor eten en drinken. 

Afscheid Jeffrey Leiwakabessy 

We sluiten de Open Dag groots en spetterend af, met het afscheid van een absolute N.E.C.-held. "Team Leiwa", bestaande uit een door Jeffrey zelf samengestelde selectie, speelt in de Goffert een wedstrijd spelen tegen Good Old N.E.C. Het Goffertstadion is vanaf 15.00 uur geopend voor de wedstrijd. Om 16.00 uur start de wedstrijd. Het volledige programma en informatie over de kaartverkoop volgt snel!
Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36