Algemeen

Open Dag N.E.C. op zaterdag 3 augustus

Open Dag N.E.C. op zaterdag 3 augustus

De jaarlijkse Open Dag van N.E.C. staat dit jaar op zaterdag 3 augustus 2019 gepland. Gedurende deze dag, die mede mogelijk is gemaakt door Strong Viking, zijn er tal van leuke activiteiten georganiseerd waarmee supporters van alle leeftijden zich kunnen vermaken! De dag wordt afgesloten met een oefenwedstrijd tegen La Liga promovendus CA Osasuna. Kaarten voor dit duel zijn reeds in de verkoop gedaan en zijn voor seizoenkaarthouders voor een gereduceerd bedrag aan te schaffen.

De aanvang van de Open Dag is om 14.00 uur. Op verschillende pleinen, rondom het Goffertstadion, worden van allerhande activiteiten georganiseerd waaraan supporters kunnen deelnemen. Zo zijn er onder andere het stadion-, supporters-, horeca-, historisch- en het kidsplein, waar voor jong en oud voldoende te zien en te doen zal zijn.

Pleinen

Gedurende de Open Dag hebben bezoekers de gelegenheid om loten te kopen voor de N.E.C.-loterij. Dit jaar zijn er prijzen te verkrijgen als nooit te voren, met onder andere gesigneerde shirts, een gratis seizoenkaart en een VIP-arrangement tijdens een thuiswedstrijd van N.E.C. Op het Stadionplein is het onder andere mogelijk om een ritje te maken in de Skywatch. Hiermee heb je uitzicht over het gehele Goffertpark, inclusief (uiteraard) het stadion. Daarnaast is hier de nieuwste merchandise (en ook nog die van vorig seizoen) aan te schaffen.

Op het historisch plein kijk je terug op de historie van N.E.C. middels het N.E.C. museum. Deze kennis kan vervolgens getest worden door middel van een Bloedkuul quiz in Bikkels. Deze quiz wordt op drie momenten georganiseerd, om 14.30 uur, 15.15 uur en 16.00 uur. Voor supporters die zin hebben in een feestje zijn er op het supportersplein twee podia beschikbaar. Hierbij beheert de HKN één podium, evenals de SV. Zij verzorgen tevens het programma wat gedurende deze dag op deze podia draait.

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om in contact te komen met de spelers en trainers van N.E.C. Tussen 14.00 uur en 15.00 uur kunnen er op het kidsplein handtekeningen en foto’s worden gemaakt met de selectie en staf. Kinderen kunnen zich ook laten schminken door KION. Daarnaast kun jij de strijdt aangaan op de Strong Viking Obstacle Run. En voor degenen die daar honger en dorst van krijgen, of gewoon lekker wat willen drinken, is er voldoende gelegenheid op het horecaplein. Hier zijn zowel drank als snacks te nuttigen. En dit alles is nog maar een tipje van de sluier, kom dus zeker een kijkje nemen op 3 augustus!

CA Osasuna

Ter afsluiting van de Open Dag speelt N.E.C. een oefenwedstrijd tegen CA Osasuna. Voor supporters is deze wedstrijd bij te wonen voor €10,- of €7,50 (t/m 17 jaar of 60+). Seizoenkaarthouders kunnen kaarten aanschaffen voor een gereduceerd tarief van €5,-, kaarten bestellen kan hier: https://necnij.me/19opendag20.

Daarnaast biedt N.E.C. een speciale aanbieding aan. Voor slechts €30,- p.p. kun je de wedstrijd N.E.C. – CA Osasuna bijwonen met voorafgaand aan de wedstrijd een warmbuffet (15.45-17.15 uur). Dit buffet is inclusief onbeperkt drank. Tevens bekijk je de wedstrijd dan vanuit een business seat, reserveren kan door een mail te sturen naar ticketing@nec-nijmegen.nl. Hieronder het wedstrijdprogramma van de Open Dag:
- 17.00 uur: Opening Stadion
- 17.15 uur:  Warming up spelers
- 17.45 uur: Aflevering wedstrijdbal door parachutisten
- 18.00 uur:  Aanvang wedstrijd
- 19.45 uur: Einde wedstrijd

Stand Keuken Kampioen Divisie
3 Volendam 55
4 Jong Ajax 54
5 NAC Breda 50
6 Go Ahead 48
7 Excelsior 47
8 NEC 45
9 Almere City 44
10 Telstar 44
11 Jong Utrecht 38
12 Den Bosch 35