Algemeen

Open Dag N.E.C. op zaterdag 30 juli

Open Dag N.E.C. op zaterdag 30 juli

De jaarlijkse Open Dag van N.E.C. staat dit jaar gepland op zaterdag 30 juli. Gedurende deze dag, die mede mogelijk is gemaakt door Strong Viking, zijn er tal van leuke activiteiten georganiseerd waarmee supporters van alle leeftijden zich kunnen vermaken. Daarnaast organiseert N.E.C. dit jaar weer een spetterende spelerspresentatie!

Vanaf 11.00 uur barst het spektakel in en rond het Goffertstadion los. Middels een DJ en meerdere activiteiten wordt het startschot voor de fandag gegeven. Er zijn activiteiten op het voorplein (podium), supportersplein en kidsplein.

Podium

Op het voorplein wordt voor de ingang van het Goffertstadion een groot podium gebouwd. Dit podium zal gedurende de hele dag bezet zijn met live entertainment, waaronder de spelerspresentatie, esports en quizzen.

Tijd Activiteit
12.00 - 12.15 uur Swing Dance Jazz House
12.15 - 13.00 uur N.E.C. kenner Quiz
13.30 - 14.15 uur Spelerspresentatie
14.15 - 14.30 uur Esports selectiespelers
14.30 - 14.45 uur Esports speler VS esporter
14.45 - 15.30 N.E.C. kenner Quiz

Supportersplein

Onder het genot van een hapje en een drankje (onder andere verkrijgbaar bij horecapartner YveY en diverse foodtrucks) kunnen supporters bij elkaar komen op het supportersplein. Daarnaast is er verkoop van merchandise artikelen, zowel van N.E.C. als van de supportersgroeperingen.

Kidsplein

Ook voor de kleinste N.E.C.’ers is er genoeg te beleven tijdens deze Open Dag. Met een kidsplein worden de jongste fans onderworpen aan allerlei leuke spelletjes en attracties. Daarnaast ligt de nadruk op een gezonde leefstijl, want via Gesond & Gesellig worden kinderen bewustgemaakt van gezonde producten.

Algemeen

Het is tijdens de Open Dag enkel mogelijk om per pin te betalen. Cashbetalingen worden dus NIET gehonoreerd. Daarnaast is het mogelijk om gratis te parkeren op de parkeerplaats bij het Station Nijmegen Goffert, dit station ligt op tien minuten lopen van het Goffertstadion. Doordat de activiteiten een groot gedeelte van de parkeerplaatsen rond het stadion bezetten, is het niet mogelijk om hier te parkeren. Fietsen kunnen worden geplaatst in de fietsenstallingen rondom de festiviteiten.

Acties

* Bij de aanschaf van zes bier ontvang jij een gratis (kleine) N.E.C.-sjaal
* Bij inlevering van jouw N.E.C. Betaalkaart ontvang je een gratis drankje
Let op: zorg dat er geen geld meer op jouw betaalkaart staat.

Hopelijk zien we jou aanstaande zaterdag!

Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 84
2 Feyenoord 75
3 FC Twente 63
4 AZ 55
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36